RSS Feed

Doua noi aplicatii iPhone pregatite in timp pentru Sesiune

Hope Channel disponibil pentru utilizatorii de iPhone; navigand Sesiunea Generala de la Atlanta pe iPhone

ANN staff

Utilizatorii Apple iPhone pot folosi a noua aplicatie pentru a urmari live Canalul Adventist de televiziune “Hope Channel”. De asemenea, biserica din America de Nord a creat o aplicatie care ofera informatii despre Sesiunea Conferintei Generale din Atlanta, incepand cu 23 Iunie.

Doua noi aplicatii iPhone ofera programele TV ale bisericii Adventiste, precum si informatii locale pentru Sesiunea Conferintei Mondiale, care consta in 10 zile de intalniri spirituala si lucrari in plen care se vor desfasura in aceasta luna.

Canalul oficial de televiziune al bisericii – Hope Channel – a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa urmareasca live canalele sale TV. Aplicatia este disponibila la magazinul iTunes pentru 99 de centi si ofera programele Hope Channel, precum si un ghid de programe pentru reteaua internationala, incluzand America de Nord si de Sud, Europa si Asia.

Pentru a cumpara aplicatia vizitati itunes.com/apps/hopechannel . Pentru mai multe informatii vizitati hopetv.org.

O alta aplicatie iPhone a fost dezvoltata in mod specific pentru perioada Sesiunii Conferintei Generale (23 Iunie – 3 Iulie 2010) de catre Diviziunea Nord Americana. Aplicatia ofera informatii locale despre hoteluri, restaurante si mijloace de transport in Atlanta. De asemenea, este inclusa o harta a cladirii, programul Sesiunii si stiri.

Aceasta aplicatie se poate descarca gratuit de la magazinul iTunes. Puteti cauta aplicatia dupa termenul “GC Session”.

Traducere: Intercer

Comments are closed