RSS Feed

Un Secretar Nou si un Trezorier Reales

G T Ng din Singapore a fost ales secretarul Conferintei Generale. Pasiunea lui pentru misiune a inceput cand a acceptat chemarea sa slujeasca in Cambogia secatuita de razboi. Apoi a fost transferat in Tailanda, Malaezia si Singapore unde a servit ca pastor, capelan, si director de departament la uniune.

Al doilea impact minisonar a inceput si s-a dezvoltat cand a slujit ca profesor si Decan al Institutului Adventist International din Filipine pentru o perioada de 9 ani. Intre 2000 si 2006 a fost secretar executiv al diviziunii Asia de Sud-Pacific.

Este casatorit cu Ivy si au impreuna doi copii adulti.

Robert E. Lemon a slujit ca trezorier al Biserici Adventiste Mondiale din 2002 si pana in present. Realegerea lui confirma capacitatea de a sluji biserica inca un madat. Lemon s-a nascut in Congo, este casatorit cu Sherry Lynn din 1970, au doi copii si inainte de a fi trezorier a slujit ca trezorier asistent la Conferinta Generala, contabil sef la Universitatea Andrews, Trezorier la conferinta Alberta si deasemenea trezorier la Uniunea Canadiana.

Comments are closed