CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STIRI

1 Iulie 2000

Adventistii - Oameni care doresc sa impartaseasca speranta - Toronto, Canada .... [Bettina Krause / ANN]

O prezenta estimata la circa 50,000 de membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a saptea si vizitatori a umplut imenul SkyDome din Toronto, Sambata, 1 Iulie, pentru a participa la o dimineata de muzica, inchinare si partasie.

"Venim din cele patru colturi ale pamantului", a spus pastorul Robert Kloosterhuis, Vice-Presedinte al Conferintei Generale, in rugaciunea sa. "Am venit din Asia, din insule, din Africa, Europa si din Americi. Si ii multumim Domnului pentru lucrarea Duhului Sfant in toate tarile lumii".

Diversitatea familiei adventiste mondiale a fost subliniata de pastorul Michael Ryan, Secretar General al Conf.Generale si director al Misiunii Globale. In locurile unde Biserica a fost stabilita de 100 de ani, exista un adventist la fiecare 280 de oameni, a spus el. In fereastra 10/40 sunt 10,000 de oameni pentru fiecare adventist. "Daca doriti sa vorbiti despre o biserica a misiunii, o biserica a actiunii, atunci sunt fericit sa fiu Adventist", a spus Ryan, anuntand scopul sau de a construi 1040 de biserici noi in fereastra 10/40.

Pastorul Ralph Thompson, vorbitorul principal si fost Secretar al Conferintei Generale, a fost prezentat de Presedintele Conf.Generale, Pastor Jan Paulsen. Multumindu-i lui Thompson pentru cei mai bine de 50 de ani de activitate in slujba Bisericii Adventiste, Paulsen a statuat "serviciul remarcabil si viata de daruire pentru Dumnezeu, pentru poporul sau si pentru multi din noi individual" al lui Thompson.

Kari Paulsen, care a stat langa sotul ei, a observat provocarile pe care le au de intampinat familiile de pastori si lideri Adventisti si a vorbit despre importanta lucrului in echipa pentru soti si sotii.

"Avem nevoie ca sa ne intelegem si deseori sa ne iertam unii pe altii", a spus Kari Paulsen. "Sunt multe provocari, dar le intampini impreuna", a adaugat dansa, notand ca Pastorul si D-na Thompson au lucrat impreuna pentru 50 de ani.

Thompson a indemnat  pe fiecare din cei prezenti si pe cei din jurul lumii care asculta la radio, sau urmaresc prin satelit transmisiile, sa isi reinnoiasca angajamentul lor neegoist, centrat in jurul lui Dumnezeu, pentru slujire.

"In toate Institutiile noastre Adventiste, mintile noastre trebuie sa fie saturate cu gloriosul concept al slujirii. Trebuie sa simti aceasta in oasele tale", a spus Thompson. "Aceasta este caracteristica de distinctie a fiecarui membru si lucrator de astazi. Serviciul nostru trebuie sa fie motivat de credinta in Dumnezeu si de dragostea noastra pentru El."

Fiecare credincios are un rol de jucat, a spus Thompson. "Va spun astazi ca biserica are nevoie de tineri - de tineri educati," a spus el, chemand pe tinerii din toata lumea la a-si pune in practica talentele lor academice pentru lucrarea lui Dumnezeu.

Prin aceasta prezentare, Thompson a subliniat ca "Suntem o lume care duce catre o linie moarta."

"Toate lumea sta pe un vulcan gata sa erupa si se intreba 'ce sa facem'? Este timpul sa le spunem despre speranta noastra."

"Nu este timpul acum pentru o conducere timida," a spus Thompson. "Avem nevoie de lideri de actiune, puternici, care nu se tem sa foloseasca metode neincercate mai inainte. Trebuie sa fim participanti activi in aceasta drama glorioasa a mesajul Advent - 'caci acum mantuirea este mai aproape de noi decat atunci cand am crezut.'

"Suntem un popor cu un viitor in ceruri, acolo unde este casa noastra."

Muzica speciala din aceasta dimineata a inclus o performanta prin Ansamlul coral de tineret din New England, Corul barbatesc din Oregon si un cor canadian format din multe persoane, care s-a format special pentru Sesiunea Conferintei Generale.
Tema imnului Sesiunii: 'Avem  aceasta Speranta', a fost prezentata entuziasmant de toate ansamblele muzicale si de corul reunit al celor 50, 000 de participanti.
[traducere, Lucian Mihailescu, Internet spre Cer; Sursa: ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania