CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

1 Iulie 2000

Guvernatorul General din Papua Noua Guinee, se adreseaza Sesiunii,

Toronto, Canada .... [Cherie Bowman / Heather Osborn / ANN]

Dl.Silas Atopare, Guvernator General in Papua Noua Guinee (PNG) s-a adresat Sesiunii Mondiale a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea in aceasta dupa-amiaza (1 Iulie).

"Sunt mandru sa fiu Adventist de Ziua a Saptea,", a spus Atopare, care a indeplineste functia de Guvernator General in PNG din Noiembrie 1997. El a vorbit despre experienta convertirii sale cand, in copilarie, fiind aproape sa se innece, si-a datorat salvarea interventiei divine.

Dupa aceasta experienta, tatal sau l-a inscris in scoala locala a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, unde a luat decizia de a-l urma pe Hristos si de a face parte din Biserica.

"Doresc sa folosesc aceasta ocazie pentru a impartasi Bisericii Adventiste din lumea intreaga sa tina la adevarul celei de-a doua veniri a Domnului," a conchis el.

Impreuna cu Guvernatorul General se mai afla la Toronto sotia sa, D-na Agatha Atopare; Secretarul oficial al Guvernatorului General, Dl.Tipo Vuatha si Consilierul Guvernatorului General, Capitan Jerry Geno. Peste 2000 de participanti din PNG sunt prezenti la Sesiunea Conferintei Generale - unul din cele mai largi grupuri prezente dintr-o singura tara.

Adventistii de Ziua a Saptea si-au inceput activitatea in PNG in 1914 la Manus. In prezent, Adventistii reprezinta mai bine de 8% din populatia tarii si au un numar de 200,000 de membri botezati.

[traducere, Lucian Mihailescu, Internet spre Cer; Sursa: ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania