CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

1 Iulie 2000

Fotografiile zilei, Toronto, Canada .... [Elwyn Platner] 

Aceste fotografii au fost luate de echipa de fotografi ai Sesiunii 2000 la 30 iunie.

Tema celei de-a 57-a Sesiuni a Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea este intiparita pe platforma Skydome-ului, din Convention Center Toronto: "APROAPE ACASA". Foto: Richard Dower.

Guvernatoarea statului Ontario, d-na Hillary Weston, adreseaza un bun venit delegatilor la Sesiunea Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea, in SkyDome Toronto, la intalnirea de deschidere din 29 iunie 2000. Langa dansa se afla John Graz, Director de afaceri publice si al libertatii religioase pentru Biserica mondiala. Foto: Ron Quick.

Presedintele Paulsen si sotia accepta votul delegatilor celei de-a 57-a Sesiuni a Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea la Toronto, Canda, pentru a sluji inca cinci ani ca presedinte al Bisericii intregi - 30 Iunie 2000. Foto: Dick Duerksen.

Doua delegate din Africa impartasesc impreuna un moment de bucurie la deschiderea Sesiunii mondiale a Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea din Toronto, Canada, 29 Iunie 2000. Foto: Gary Waterhouse  


Victor Issa si sculptura ce a fost dezvelita la deschiderea Sesiunii Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea, Toronto, 29 Iunie 2000. Sculptura poarta titlul "Regele vine". Victor Issa are 45 de ani si a petrecut ultimii doi ani ca sa pregateasca aceasta sculptura in Loveland, Colorado. Foto: Elwyn Platner.

[traducere, Lucian Mihailescu, Internet spre Cer; Sursa: ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania