CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

2 Iulie 2000

De la Activist Anti-drog la Ambasador, 

Toronto, Canada .... [Bettina Krause]
 
Beinvenido V.Tejano, Ambasadorul Filipinelui in Papua Noua Guinee, a adus un mesaj special din partea Presedintelui Filipinelui catre delegatii de la Sesiunea Bisericii Adventiste din Toronto, Canada. Dr.John Graz, Director pentru relatii publice al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, l-a prezentat pe Tejano in aceasta dimineata de lucru a sesiunii, duminica, 2 Iulie.

"Presedintele Filipinelui, Joseph Estrada, m-a rugat sa transmit salutarile sale calduroase catre toti membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din jurul lumii," a spus Tejano catre adunarea delegatilor.

Fiind pastor al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, Tejano a lucrat cu asiduitate cu cei dependenti de droguri dintr-o inchisoare din Filipine si a condus Comitetul Agentiei de lupta impotriva abuzului de droguri inainte de a deveni ambasador in 1999.

"Multumesc Conferintei Generale pentru ca m-a invitat aici," a spus Tejano. "Sunt atat de binecuvantat sa-mi impartasesc experienta inaintea acestei adunari a Bisericii Adventiste. Voi merge inapoi maine si doresc sa solicit rugaciunile dvs."

Raspunzand  mesajului lui Tejano, Dr.Bert Beachm Director al Relatiilor Inter-biserici al Bisericii Adventiste, a multumit lui Tejano pentru "preamarirea lui Dumnezeu, pentru reprezentarea cu cinste a natiunii sale si a bisericii."

[traducere Lucian Mihailescu, Internet spre Cer; Sursa: ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania