CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

3 Iulie 2000

Sesiunea alege Vice Presedintii Bisericii Mondiale Adventiste

Toronto, Canada .... [Jonathan Gallagher/Danielle Lee]
 

Vice Presedintii au fost anuntati pe 3 Iulie 2000

Sesiunea Generala a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea a ales astazi sase vicepresedinti (3 Iulie). Aceasta lista include trei persoane care vor servi in aceasta functie pentru prima data: Gerry D. Karts,  Armando Miranda si Ted N.C. Wilson. Ceilalti trei vicepresedinti au fost realesi pentru urmatori cinci ani :  Lowell C. Cooper; Leo S. Ranzolin si Calvin D. Rock.

Presedintele Bisericii, Jan Paulsen, a prezentat in mod personal pe fiecare nou vicepresedinte.
 


"Armando Miranda este acum Presedintele Bisericii din Mexicul de Nord, acolo unde activitatea noastra se dezvolta atat de rapid", a spus Paulsen. "El a lucrat ca pastor, evanghelist, director de departament si presedinte de conferinta. Sunt convis ca isi va aduce contributia la binele Bisericii noastre internationale.


"Ted Wilson este din Statele Unite si are multa experienta internationala,"  a continuat Paulsen. "El a lucrat mai intai ca director departamental si apoi ca secretar al Bisericii din Diviziunea Africa - Oceanul Indian. El a servit, de asemenea, ca presedinte al Diviziunii Euro-Asia la cartierul general din Moscova, Rusia, iar apoi ca secretar asociat la Conferinta Generala. In present este presedintele Asociatiei Casei de Editura "Review and Herald".


"Gerry Karst si-a inceput lucrarea in Canada si are o larga experienta ca presedinte al Bisericii din Estul Mijlociu,", a spus Paulsen. "Recent, el a fost asistent al presedintelui pentru mai mult de sapte ani si a fost asociatul meu apropiat in perioada de un an si jumatate in urma. Are o mare intelegere a modului in care Biserica lucreaza si este foarte eficient in comunicare."


Lowell C. Cooper, de asemenea un Canadian, a fost vicepresedinte al Conferintei Generale incepand cu 1998. Anterior, el a fost secretar asociat la cartierul general al Bisericii si a avut ocazia sa capete experienta internationala odata cu slujba sa de secretar si director de departament al Diviziunii Asia de Sud si India, ca si director de departament in Pakistan. Si-a inceput lucrarea in Alberta, Canada.


Leo Ranzolin, de nationalitate brazilian, a fost ales pentru prima data in slujba de vicepresedinte in 1990. El a servit Biserica la Conferinta Generala ca Director de Tineret, Director Asociat al lucrarilor laice si secretar asociat in Departamentul Secretariat. De asemenea, dansul a servit ca secretar al Departamentului Misionarii Voluntari, la Conferinta Parana si in Conferinta Uniunii Braziliene de Sud si ca pastor de district in Brazilia.


Calvin Rock, american, a fost ales pentru prima data ca vicepresedinte, in 1985. El a slujit in Conferinta Atlanticul de Sud si Conferinta Lake Region, in Statele Unite ca pastor si evanghelist. A lucrat totodata in cadrul Uniunii Conferintei Atlanticul de Sud
ca secretar asociat cu Asociatiile Pastorale, in Conferinta de Nord, ca pastor,  si a lucrat din greu ca Presedinte al Oakwood College in Alabama.

Vice Presedintii Conferintei Generale il vor ajuta pe Presedintele Bisericii in administrarea internationala, si vor conduce organizatiile operate de catre Biserica in lumea intreaga.

[traducere Lucian Mihailescu, Internet spre Cer - www.intercer.org; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania