CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

3 Iulie 2000

Primul ministru Canadian trimite un mesaj special catre Sesiunea Mondiala a Adventistilor

Toronto, Canada .... [Michelle G. Roberts/ Jonathan Gallagher]

Sesiunea Conferintei Generale a fost onorata prin prezenta inca unei celebritati, atunci cand Albina Guarmieri, membra a Parlamentului Canadian din Missiassauga de Est, a adus salutari din partea guvernului canadian si a primului ministru al Canadei, Jean Chretien.

"Avem o mare apreciere pentru mesajul inspirator al acestei conferinte," a spus Guarmieri. "Desi eu sunt o membra romano-catolica a parlamentului," a spus dansa, "sunt familiara cu biserica dvs. de pe teritoriul Canadei."

Guarmieri a primit aplauze entuziaste atunci cand a declarat: "Adventistii traiesc in medie opt ani mai mult decat media de viata a unui american - o marturie de netagaduit a legaturii dintre trup si suflet."

Cuvintele de bun venit din partea Primului Ministru au fost transmise sesiunii atat in engleza cat si in italiana de catre Guarmieri. "Evenimente ca acestea va ofera o minunata posibilitate sa reflectati la biserica voastra, in timp ce va stabiliti tintele de viitor," spune mesajul. "De la inceputurile ei, Biserica Adventista de Ziua a Saptea a slujit atat ca loc de inchinare cat si ca centru al activitatii sociale si ajutorului reciproc.  Fiind stransii cu totii in Toronto, puteti sa fiti mandri in comunitatea voastra spirituala. Fie ca puterea credintei voastre continue sa va calauzeasca in anii ce vor veni."

Guarmieri a prezentat apoi o placa comemerativa in miniatura presedintelui Bisericii Adventiste, care a multumit ca raspuns.

Intr-un interviu exclusiv catre Adventist News Network, Guarmieri a comentat rolul ei si si-a exprimat aprecierea sa pentru biserica.

"Am fost onorata sa-l reprezint aici pe Primul Ministru si sa citesc mesajul sau special adresat Sesiunii Mondiale a Bisericii Adeventiste de Ziua a Saptea," spune Guarmieri. "Sunt foarte impresionata de Biserica dvs. si am un numar de prieteni Adventisti. Am avut privilegiul sa vizitez Colegiul Canadian Union si sa apreciez exuberanta tinereasca a viitorilor lideri pe care i-am vazut ridicandu-se acolo. Vad in adventisti un popor cu un puternic simt al angajamentului, care au un scop, sunt senini si au un bun simt al umorului. Multi canadieni ar putea impartasi aceste valori ca principii individuale, pentru un sens al devotiunii catre comunitate si pentru o chemare inalta."

Mai jos este o transcriere a scrisorii Primului Ministru Canadian prezentata catre Sesiunea Conferintei Generale:

"Sunt incantat sa trimit salutarile mele cele mai calde catre participantii la cea de-a 57-a Sesiune a Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea. Imi face placere totodata sa adresez un bun venit delegatilor care au calatorit la Toronto ca sa ia parte la ceea ce sigur va fi o sesiune plina de interes. 

Evenimente ca acestea va ofera o minunata oportunitate de a reflecta istoria bisericii voastre, in timp ce va stabiliti scopurile pentru viitor. De la inceputurile ei, Biserica Adventista de Ziua a Saptea a slujit atat ca loc de inchinare cat si ca centru al activitatii sociale si ajutorului reciproc.  Fiind stransii cu totii in Toronto, puteti sa fiti mandri in comunitatea voastra spirituala. Fie ca puterea credintei voastre continue sa va calauzeasca in anii ce vor veni.

Va rog sa acceptati urarile mele cele mai bune pentru aceasta celebrare memorabila. 

Fie ca puterea credintei voastre continue sa va calauzeasca in anii ce vor veni.

Jean Chretien 

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania