CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

4 Iulie 2000

Raportul Diviziunii Euro-Africa

Toronto, Canada .... [Danielle Lee]
-------------------------------------------------------

Teritoriu:  Afghanistan, Algeria, Andorra, Angola, Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Franta, Germania,  Gibraltar, Holy See, Iran, Italia, Libia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Moroc, Mozambic, Portugalia, Romania, San Marino, Sao Tome si Principe, Slovacia, Spania, Elvetia, Tunisia, Turcia, si Sahara de Vest.

Statistici: Biserici-3,929; membri-509,032; populatie-584,314,000.  (Statistici din Yearbook 1999)

Diviziunea Euro-Africa, cuprinzand 35 de tari diferite si intinzandu-se de-a lungul a 25 de grupuri de limba diferite, este o diviziune de o imensa diversitate, asa cum a fost ilustrata in raportul oficial al Diviziunii la Sesiunea Conferintei Generale de luni, 3 Iulie. Cei 520,000 de membri ai acestei diviziuni fac fata provocarii de a prezenta mesajul Bisericii catre grupuri de oameni de la modernisti seculari la musulmani.

"Ca si crestini angajati si lideri, purtam un mesaj de speranta pentru contemporanii nostri si pentru membrii bisericii noastre. Pastorul este un element cheie in comunicarea acestei sperante," a spus Ulrich Frikart, Presedintele Diviziunii Euro-Africa, in timpul raportului sau. "Divizunea considera actualizarea rolului pastorului ca una din prioritatile sale."

Ca parte a raportului, Timoteus Nagy, castigatorul "Competitiei lucrarilor" pentru copiii de pastori din Diviziunea Euro-Africa, a fost przentat delegatilor participanti. "Aduc cu mine salutari de la prieteni, de la pastori si copii de pastori din Romania," a spus Timoteus. Aceste urari au fost urmate de un material video care arata diferitele natiuni din Diviziunea Euro-Africa. Spre incantarea participantilor delegatii din Diviziune s-au ridicat de pe scaune si au inmanat steaguri ale diferitelor natiuni din Diviziune delegatilor si vizitatorilor din SkyDome.

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania