CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

5 Iulie 2000

Sesiunea Mondiala a Bisericii este transmisa in lumea intreaga prin ultimele tehnologii

Toronto, Canada .... [David Brillhart]
 
Citand o vorba din trecut, aceasta sesiune " nu este la fel cu cea la care au participat parintii nostri".

In Toronto, mai mult de 100 de specialisti se dedica in fiecare zi pentru a face ca evenimentele ce se petrec pe scena sau in salile anexe sa poate fi urmarite de toti si auzite - nu numai pe giganticul SkyDome Sony Jumbotron, dar si in jurul lumii prin transmisiile satelit ale ACN (Adventist Communication Network) si AGCN (Adventist Global Communication Network). Nivelul sofisticat al acestui eveniment de 10 zile este ametitor. Mai mult de 8500 metri de cablu audio si video poarta semnalele intre SkyDome si Metro Toronto Convention Center si apoi amplificatoarele le incarca spre sateliti.

Ca si la Sesiunile dinainte, aceasta mica echipa a profesionistilor in media oferta televiziune life si imagini marite pentru toate devotionalele, lucrarile sesiunii si rapoartele de seara. Aceasta necesita facilitatile unei companii intregi de televiziune, Dome Productions, cu sediul in Toronto SkyDome. Totodata este servita intreaga audienta bisericii mondiale si pentru a realiza aceasta, un centru de productie aditional, creat prin echipamentele mobile ale bisericii si echipament inchiriat in Toronto, produce un program de ora si jumatate de stiri si alte informatii cu continutul de fiecare zi al Sesiunii.

Conducerea acestei echipe media include specialisti din Centrele Media Adventiste din Australia, Germania, America de Sud si de Nord. Alti specialisti sunt membri ai Bisericii Adventiste specializati in reportaje, editare video, animatie, inginerie si alte campuri media asociate. "Ceea ce imi place cel mai mult este sa lucrez cu oamenii din centrele media de pe tot globul," spune Danny Kim, posesor al propriei lui firme, Powerup Productions, in Kalamazoo, Michigan, si acum servind la cea de-a patra sa Sesiune a Conferintei Generale.

"Nu fac aceasta de dragul meseriei," a spus Warren D.Judd, Sef Executiv al Biroului de Productie Media Adventist din Simi Valley, California, si co-producator executiv al transmisiilor audio-vizuale ale acestui eveniment. "Nu as fi facut aceasta daca nu ar fi existat un aspect al slujirii." Iar  slujirea este ceea ce multi din echipa noastra numesc munca lor. Exista frustrari, dificultati tehnice, ore lungi si putina recunostinta. Dupa spusele lui Judd, stiind ca membrii bisericii de aici si din jurul lumii pot participa la acest eveniment important al bisericii, face ca toate eforturile sa merite. Circa 60,000 de participanti la Sesiunea din Toronto si mai mult de 100,000 in lumea intreaga sunt serviti de eforturile lor.

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania