CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

5 Iulie 2000

Raportul Diviziunii Sud Americane - "Implinind Misiunea"

Toronto, Canada .... [Danielle Lee / ANN]
 
Divizunea America de Sud

Teritoriu: Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Ecuador, Insulele Falkland, Paraguai, Peru, si Uruguai. 
Statistici: Biserici–5,846; membri–1,623,479; populatie–275,271,000. (Statistici din Yearbook 1999) 

"Implinirea misiunii" a fost centrul raportului Diviziunii Americii de Sud (SAD) la Sesiunea Mondiala de la Toronto. Inainte de prezentarea video, pe scena au urcat presedintii fiecarei Uniuni, insotiti de sotiile lor precum si membri ai Uniunii in costume nationale si fluturand steagurile tarilor respective.

Raportul s-a concentrat asupra lucrarii unei familii, persoane sau companie din fiecare din cele noua Uniuni, care au avut o contributie la "implinirea misiunii". "Raportul Diviziunii Sud Americane nu a mentionat cifre, nici statistici - ci vorbeste despre vieti de oameni," spune Ruy H. Nagel, Presedintele SAD. "Acestea sunt relatari despre oameni care au implinit misiunea."

O relatare a subliniat activitatea unui misionar din La Paz, Bolovia, care s-a intors la Biserica Adventista dupa o absenta de sapte ani si apoi a condus o serie de intalniri evanghelistice. O alta relatare descrie Spitalul Adventist Belem, care de aproape 50 de ani functioneaza ca o institutie misionara dedicata salvarii vietilor si oferind suport pentru infiintarea de noi Biserici. "Cel mai mare obiectiv pe care il avem este sa castigam suflete pentru Hristos," a spus Dr.Merari Reinert, Director General al spitalului.

Raportul a scos in evidenta totodata o relatare a unui prosper om de afaceri brazilian care a sponsorizat mai bine de 60,000 de scolarizari pentru ca si el a primit la randul sau ajutor din partea Bisericii Adventiste cand a fost student. O alta sectiune a relatat despre o familie care, in ultimii cinci ani, a infiintat 10 noi biserici, au prezentat 2-3 serii evanghelistice pe an si au incurajat circa 2,300 de oameni ca sa fie botezati. "Dumnezeu deschide usile si noi inaintam prin credinta," a spus Adriana de Melo Campos.

Raportul a marcat semnificanta contributie pe care Granix, o companie alimentara, a avut-o pentru biserica, prin donatiile sale de 160,000 $ in 1999 pentru literatura evanghelistica si Biblii. "Este o marturie pe care nu o pot pastra doar pentru mine," a spus Dl.
Benjamin Reichel, Director al Granix. "O institutie care isi dedica finantele pentru predicarea Evangheliei dincolo de sarcinile ei obisnuite, poate vedea mana lui Dumnezeu care o calauzeste in fiecare zi."

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania