CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

5 Iulie 2000

"Ferestre de misiune"

Canada, Toronto .... [Cherie Bowman]
 
"Scopul lucrarii crestinului este de a face ucenici" a fost tema prezentarii "Ferestre de Misiune", din data de 4 Iulie 2000. Liderii care au prezentat materialul au subliniat faptul ca misiunea nu este doar de domeniul pastorului bisericii. Din contra, este "un privilegiu si o responsabilitate a sfintilor," asa cum arata exemplul pe care Isus il da prin chemarea Sa catre laici - ucenicii - pentru a predica mesajul crestin.

O varietate de pastori si laici au discutat despre dificultatea implementarii acestei metodologii in biserica. Diferentele dintre membrii bisericii - conservatori / liberali, tineri / batrani - ca si modul de a actiona al bisericii si o lipsa de incredere intre pastori si laici, toate se adauga la acesta provocare.

In timp ce s-a inteles faptul ca nu exista o solutie simpla pentru aceste dificultati, grupul a impartasit idei care au functionat pentru dansii in bisericii locale din lumea intreaga. Un raspuns comun a fost ca membrii bisericii, precum si pastorii, trebuie sa se asculte unii pe altii si sa lucreze impreuna. Alte sugestii : crearea de resurse pentru metode creative pentru ca laicii sa devine participanti activi, folosind multimedia si Internet-ul, o cresterea a vizitarii si a intalnirilor de rugaciune, si o conlucrare "mana in mana" intre pastori si congregatia lor, bazata pe recunoasterea darurilor spirituale.

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania