CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

6 Iulie 2000

Raportul Diviziunii Inter-Americane - "Metamorfoza Divina"

Toronto, Canada .... [Cherie Bowman / ANN] 

Insotit de muzica nationale, de imagini incantatoare si de aplauze indelungi, Israel Leito, Presedintele Diviziunii Inter-Americane (DIA), a declarat in timpul raportului Diviziunii sale la Sesiunea mondiala a Adventistilor, ca "daca inca va intrebati daca Dumnezeu schimba vietile oamenilor, atunci sa stiti ca aceasta se intampla in Diviziunea noastra."

Au fost impartasite audientei relatari spirituale inspirate din cadrul DIA, cu imaginea unui fluture si a metamorfozei sale intrepatrunsa printre prezentarile multimedia.

Richard Bacca, un fost prizonier din Uniunea Caraibelor, a vorbit adunarii despre modul cum si-a consacrat viata lui Isus si a devenit un supraveghetor spiritual al inchisorii din Trinidad.

Reportul a subliniat invatamantul crestin, radio-ul si muzica drept metode care au un impact deosebit in DIA. Opt sute de studenti au fost botezati anul trecut ca rezultat al invatamant Adventist de Ziua a Saptea," a spus Miguel Ramos, un lider al Bisericii din Uniunea Puerto Rico.

Trei provocari de baza pentru DIA includ finantarea invatamantului superior, resurse pentru asistenta medicala si construirea de capele pentru biserica cu numarul crescand de membri de 2,000,000.

In timp ce delegatia DIA s-a prezentat pe scena in sunetul muzicii si al aplauzelor, sute de baloane s-au inaltat spre acoperisul SkyDom-ului, reprezentand tema raportului DIA - "aripi noi si o crestere puternica in lumina dragostei lui Dumnezeu."

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania