CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English  Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

7 Iulie 2000

Adventist Risk Management si "mapele oamenilor" 

Toronto, Canada .... [Danielle Lee / ANN] 
------------------------------------------------------- 

Fiecare participant la Sesiunea Adventista Mondiala a primit cate o mapa plina cu informatii despre Sesiune. In timp ce marea majoritate a delegatilor folosesc aceste mape pentru a purta hartiile si instrumentele de scris pentru fiecare intalnire, multi dintre ei nu sunt in tema cu corporatia care a oferit aceste mape si cu activitatea acestei corporatii. 

Adventist Risk Management este un furnizor major de asigurari pentru Biserica Adventista de Ziua a Saptea, al carei scop nu este doar de a oferi asigurari. "Noi ajutam Biserica sa isi implineasca misiunea prin reducerea cheltuielilor pentru diferite drepturi," spune Paula Webber, Director de Comunicatii. "Prin evitarea cererilor nenecesare, biserica are mai multi bani pentru a-i investi in Evanghelie." 

Pornind de la planul de management de risc din 1935 al lui William Benjamin, Adventist Risk Management si-a extins activitatea in patru oficii de-a lumgul Statelor Unite si are azi o conducere formata din 130 de oameni. Risk Management organizeaza resursele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, ca si ale altor companii asociate cu biserica. "Clientul nostru este Biserica Adventista de Ziua a Saptea - conferintele, uniunile si institutiile," a spus David Rawson, Director al Serviciilor de Teren. "Intelegem biserica si nevoile ei, ale participantilor si lucratorilor ei. 

Sesiunea Generala a Conferintei Generale a oferit pentru Adventist Risk Management o oportunitate unica - de a interactiona cu multi din clientii sai simultan. "Avem cateva grupuri de clienti cu nevoi similare," spune Rawson. "A-i avea pe toti stransi la Conferinta Generala este o reala binecuvantare." 

Educatia este in particular foarte importanta pentru Adventist Risk Management. 

"In timp ce oferim servicii de asigurari, totodata educam pe oameni despre minimizarea riscului si folosirea banilor in mod intelept in diferite situatii," spune Webber. "Risk Management are ca scop siguranta, educatia si face o 'medicina preventiva'. Dorim mai bine sa evitam ranile, decat sa folosim apoi pansamente." 

Adventist Risk Management tine conferinte anuale pentru cresterea constientizarii si cunoasterii acestor importante aspecte. "Oamenii care sunt implicati in programele Risk Management devin mult mai constienti si in siguranta," spune Webber. "Aceasta inseamna ca ei au nivel de risc scazut, educandu-si propriile substructuri - cum ar fi membrii bisericii - si astfel au mult mai putine probleme asociate cu neglijenta." 

Benzile desenate si mascota "bufnita prevazatoare" au fost folosite de Risk Management pentru a-i face pe copii constienti de importanta prevederii. "Bufnita prevazatoare educa si mareste constientizarea copiilor asupra prevederii," spune Rawson. "A devenit un leit-motiv aici in timpul sesiunii." 

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]
 


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania