CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

8 Iulie 2000

Liderul Guvernului Spaniol, privind Libertatea Religioasa, s-a adresat Sesiunii Adventiste 

Toronto, Canada .... [Jonathan Gallagher / ANN] 

Directorul pe probleme religioase al guvernului Spaniol, Prof. Dr.Alberto de la Hera, a vorbit in timpul ceremoniei de inchidere a Sesiunii Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, din Toronto, apreciind Biserica pentru angajamentul sau privind libertatea religioasa. 

"Guvernul Spaniei are o mare apreciere pentr contributia si efortul constant al Bisericii Adventiste in promovarea programului pentru libertate religioasa," a spus el. "Sunt bucuros sa impartasesc gandul acesta cu toti oamenii si rasele din acest loc, pentru ca toti suntem copii ai lui Dumnezeu." 

Prof. De la Hera, insotit de asistentul sau Prof. Rosa Maria Martinez de Codes, totodata a apreciat Biserica pentru valorile sale crestine. 

"Incerc sa ajut Biserica Adventista in activitatea sa privind libertatea religioasa in orice mod posibil, cunoscand ca este o Biserica cu un mesaj al credintei, nadejdii si dragostei. Aceasta este ceea ce societatea de azi are nevoie," a conchis el. 

Pentru Biserica Adventista, Dr.John Graz, director al Afacerilor Publice si al departamentului Libertatii Religioase, a spus ca angajamentul Spaniei privind libertatea religioasa, a fost admirabil. 

"Spania este una dintre tarile de referinta privind libertatea religioasa. Dorim sa aducem multumiri Spaniei, ca prieten al bisericii si un suporter bine cunoscut al libertatii religioase. Ii multumim Directorului spaniol pentru probleme religioase, Prof.Dr.Alberto de la Hera, impreuna cu Prof. Rosa Maria Martinez de Codes." 

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]
 


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania