CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

8 Iulie 2000

Primarul Lastman (Toronto) a spus "La revedere" Adventistilor 

Toronto, Canada .... [Jonathan Gallagher / ANN] 

Primarul Toronto-ului Mel Lastman a spus "La revedere" in stilul sau inimitabil participantilor la Sesiunea Mondiala a Adventistilor de Ziua a Saptea. (8 Iulie). 

"Ati venit ca delegati si plecati ca prieteni," a spus el audientei. "As vrea ca echipa "Blue Jays" care joaca pe acest stadion sa fi fost aici sa vada ce mare multime s-a adunat! Acum zece zile am oferit Presedintelui Paulsen cheile orasului. Aceasta este cea mai mare onoare pe care o acordam - si dvs. , de asemenea, ne-ati oferit cea mai mare onoare orasului nostru." 

Dansul a felicitat pe toti cei implicati in aceasta Sesiune, 'acest mare eveniment, cel mai amplu din istoria Toronto-ului'. Dorim sa oferim calde urari de bine si de drum bun spre casa. A fost o adunare perfecta. In raport cu marimea sa, nu au fost probleme de nici un fel. Aceasta parea imposibil, chiar in Toronto, la o conventie asa de mare. Un asemenea eveniment este un cosmar logistic." 

"Ati uimit orasul nostru, ati fost oaspeti perfecti, " a comentat Lastman. "Aveti un mare simt al umorului. Dorim sa gazduim toate conventiile si intalnirile dvs. Biserica dvs. are un stil de viata fara droguri, tigari, alcool. Valorile dvs. familiale sunt deasupra a ceea ce am vazut vreodata. Copiii nu ajung niciodata in necazuri cu politia, tinerii isi respecta parintii si pastrareaza valorile voastre. Cei 20,000 de Adventisti din Toronto au dat un mare exemplu pentru oras si pentru tara. Va rugam sa reveniti in curand."

Primarul a primit ovatiile participantilor si a acceptat un cec de 3,564 $ de la pastorul Jan Paulsen de la CN Tower (cate 1$ pentru fiecare adventist ce a vizitat turnul), pentru a fi dat Bancii pentru alimentatie "Painea Zilnica", din Toronto.

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]
 


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania