CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

8 Iulie 2000

Rezolutia asupra Scripturii, a fost votata la Sesiunea Adventista Mondiala

Toronto, Canada .... [ANN]

Urmatoare rezolutie a fost unanim votata tarziu, in sesiunea de lucrari de vineri, 7 Iulie.

----------- 
Dumnezeu a comunicat adevarul si vestile bune despre Sine si planul de mantuire, prin Scriptura. Biblia este fundamentul credintei si al vietuirii zilnice a poporului Sau. Scriptura ne aduce mai aproape de Isus Hristos, Mantuitorul nostru, si ne umple vietile de inteles, dandu-ne un scop, in asteptarea celei de-a doua veniri a lui Hristos.

Inca de la inceputul Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, am fost cunoscuti ca "popor al Bibliei". Studiul Bibliei a fost o referinta a etosului Adventist. Ne-am mentinut existenta si crezul din Scriptura, recunoscand pe Isus Hristos ca fiind Cuvantul intrupat. Biblia este centrul existentie noastre.

Noi credem ca "Toata Scriptura este insuflatã de Dumnezeu si de folos ca sa inveþe, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna,” tinand cont ca Sciptura este propriul sau interpret (2 Timotei 3:16,17). Darul Profetiei manifestat prin Ellen G White arata, de asememea, catre suprematia Scripturii.

In lumina acestor consideratii ne exprimam multumirea catre Dumnezeu pentru Cuvantul Sau si revelatia Sa prin Isus Hristos. Ne umilim inimile inaintea lui Dumnezeu si dorim sa aratam aprecierea noastra pentru Biblie permitand ca invataturile sale sa aduca roade in vietile noastre.

Pentru a accentua prioritatea Scripturii in Biserica si in lume, recomandam ca:

1.Sa se intensifice eforturile pentru incurajarea societatii, in general, si a membrilor bisericii, in special, incluzand copiii si tineri, precum si cei noi in credinta noastra, pentru a cauta o relatie stransa cu Dumnezeu prin citirea si studierea Bibliei.

2.Toti membri bisericii sa faca din citirea zilnica a Bibliei o prioritate in vietile lor, iar toate institutiile asociate bisericii sa faca din studiul Bibliei o prioritate in programele lor.

3.Sa fie facute eforturi pentru ca Biblia sa fie cat mai accesibila oamenilor, gratuit sau la cele mai mici preturi posibile.

4.Bisericile locale sa caute sa ofere o varietate de comentarii, materiale sursa si posibilitati de pregatire pentru a fi folosite de membrii lor.

5.Biserica va cauta in mod hotarat sa prezinte Biblia ca fiind relevanta societatii de azi, folosind toate mijloacele potrivite.

[Traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, www.intercer.org ; Sursa : ANN http://session2000.adventist.org ]
 


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania