CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

29 Iunie 2000

Adventistii au primit "Timbrul Aprobarii" din partea Postei Canadiene

Toronto, Canada .... [Heather Osborn / ANN]
 
Timbru comemorativ publicat la 29 iunie ca recunoastere a Sesiunii Bisericii Adventiste de la Toronto.

Mult asteptate dezvelire a acestui timbru comemorativ de catre Posta Canadiana a avut loc in timpul deschiderii Sesiunii Mondiale de la Toronto 2000.  Avand drept caracteristica logo-ul auriu al Bisericii adventiste incrustat si o imagine a soarelui patrunzand printre nori deasupra stancilor canadiene, acest timbru reprezinta pe adventisti ca popor al sperantei. Acest timbru este primul in America de Nord care onoreaza activitatea Bisericii Adventiste.

Directorul General al Postei Canadiene a comentat importanta Bisericii Adventiste in Canada si in lumea intreaga, atunci cand a dezvelit aceast timbru impreuna cu Presedintele Conferintei Generale, Jan Paulsen, la SkyDome.

"Sunt incantat de scena reprezentata pe timbrul produs de Posta Canadiana", a spus Paulsen. "Soarele stralucind printre nori deasupra muntilor ma face sa ma gandesc la cea de-a doua venire a lui Hristos in stralucire si glorie, iar logo-ul reprezentat pe timbru comemoreaza sesiunea de aici din Canada. Acesta este un dar minunat catre noi ca si comunitate a credintei, si va servi ca o minunata aducere aminte a timpului petrecut impreuna. Ca reprezentant al Bisericii Adventiste mondiale, doresc sa multumesc Postei Canadiene si Directorului General pentru onoarea pe care ne-a facut-o in acest mod, marcand sesiunea noastra istorica de aici din Toronto."

Barry Bussey, secretar al Conferintei Ontario, a conceput ideea unui timbru comemorativ in 1997. Colectionar de timbre de foarte mult timp, Bussey a prezentat aceasta idee Postei Canadiene, aratand catre Sesiunea din Canada, ca fiind prima data cand Canada gazduieste un astfel de eveniment religios. "Am vazut aceasta ca o ocazie deosebita de a fi mai implicat in comunitate si de a lasa societatea canadiana sa stie ca suntem aici," a spus Bussey.

Timbrele vor fi vandute de catre Posta Canadiana in expozitia Metro Toronto Convention Centre care va fi deschisa de-a lungul Sesiunii. Timbrele si "copertile de prima zi" vor fi disponibile prin ordin postal cater Centrul Filatelic National. Din Canada si SUA sunati la 1-800-565-4362. Din celelalte tari, sunati la 902-863-6550. Informatiile despre timbru pot fi gasite pe site-ul www.canadapost.ca

[traducere: Lucian Mihailescu, Internet spre Cer; Sursa: ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania