CONFERINTA GENERALA 
A ADVENTISTILOR DE ZIUA A SAPTEA
   English   Romana : www.intercer.org/gc2000
Cuprins:
Home
Despre Sesiune
Program transmisii satelit
Stiri
Contact
 

Adrese:
Site-ul Oficial al Sesiunii
Conferintei Generale
Radio Vocea Sperantei-
transmisii zilnice din Toronto
Uniunea Romana Adventista
Internet spre Cer
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

STIRI

30 Iunie 2000

Sesiunea de Alegeri a completat liderii Bisericii Adventiste mondiale (ANN)

Toronto, Canada .... [Jonathan Gallagher / ANN]

Alegerea de azi (30 iunie) a Pastorului Matthew Bediako ca Secretar General al Conferintei Generale si a Pastorului Robert Rawson ca Trezorier, a completat lista celor trei lideri de varf ai Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea mondiala. Presedintele Jan Paulsen a fost reales mai devreme astazi de delegatii ce participa la a 57-a Sesiune a Conferintei Generale din Toronto, Canada.

Bediako are 58 de ani, este de nationalitate ghanez si a lucrat ca vice-presedinte al Bisericii Mondiale intre 1990-2000, ca secretar de camp pentru patru ani (1986-1990). Inainte a lucrat ca presedinte al Bisericii Adventiste din Africa de Vest si Ghana.
Are pregatire pastorala si educationale, prin studiile efectuate la Bekwai si Asokore. Este casatorit cu Elizabeth Coffie Bediako si are patru fete.

Bediako il inlocuieste in aceasta functie pe pastorul G.Ralph Thompson, care a ocupat aceasta pozitie de Secretar al Conferintei Generale din 1980.

"Cred ca atunci cand oamenii lui Dumnezeu se intalnesc si se roaga, indiferent ce decizie se ia, voi respecta intotdeauna alegerea lor," a spus Bediako , stand alaturi de sotia sa Elizabeth. "Am acceptat aceasta responsabilitate, deoarece credem ca Dumnezeu va sta de partea noastra. Ne amintim aceasta fagaduinta: 'Domnul iti va implini toate nevoile in Hristos Isus.' Avem nevoie de rugaciunile voastre pentru a putea duce aceasta responsabilitate la bun sfarsit si pentru a invata sa umblam 'in pantofii' pastorului Thompson."

Rawson, un american de 63 de ani, s-ar reintors la functia de trezorier pe care a detinut-o din 1995. El are o larga experienta financiara in materie de trezorerie, ocupand pozitii de raspundere financiara in organizatia bisericii din Statele Unite, ca si din Singapore, Japonia si Filipine. Este casatorit cu Carolyn Rawson si au patru copiii.

In cuvantul sau de acceptare, Rawson a adus multumiri sotiei sale si a spus ca "Trebuie sa stiti ca rugaciunea este ceea ce imi da curajul de a stat inaintea dvs. astazi. Este o onoare pentru mine de a servi pe Dumnezeu si Biserica.

[traducere Lucian Mihailescu, Internet spre Cer, sursa ANN]


Website by Intercer

Copyright 2000 - Intercer - www.intercer.ro / www.intercer.org , Slobozia, Romania