IMPORTANT:

Acest website AZSMusic.Intercer.net pastreaza materialele pregatite de AZSMusic in perioada 2007-2010. Mai jos gasiti descrierea acestor materiale.

Incepand cu luna Aprilie 2010 AZSMusic.net promoveaza talentele muzicale din Romania prin realizarea de videoclipuri profesioniste, pentru a fi difuzate prin televiziune sau alte mijloace de promovare. Mai multe informatii gasiti la http://www.AZSMusic.net


AZSMusic.net este un proiect dezvoltat si conceput de CercetatiScripturile.org si BlueBird.ro. Proiectul AZSMusic.net este sustinut si sponsorizat de Intercer, Lucian Web Service si SimpleUpdates

Proiectul AZSMusic.net a fost conceput in vara anului 2005, insa incepand din ianuarie 2007 proiectul a fost modificat, pornind de aceasta data cu forte noi si proaspete. Pentru starea actuala a site-ului aducem multumiri echipei Intercer, in mod special lui Lucian Mihailescu si Raducu Popa, pentru munca depusa pentru acest portal.

Ce veti gasi pe AZSMusic.net?
1. Concerte
– lista cu toate concertele din tara sustinute de formatiile, corurile sau solistii adventisti.
2. Stiri – stiri actualizate periodic din domeniul muzical. Veti gasi stiri proaspete despre artistii adventisti.
3. Versuri – o baza de date cu versuri ale unor melodii preferate. Versuri ale cantecelor adventiste.
4. Download – Aici vei gasi videoclipuri si mp3-uri ale formatiilor, solistiilor sau corurilor adventiste.
5. Wallpapere – formatia preferata va avea wallpapere aici. Descarca-l!
6. TOP 10 – Primul TOP10 adventist. Actualizat saptamanal, vei vedea care este ordinea celor mai frumoase melodii adventiste.
7. Baza de date – vei gasi aici informatii despre formatii, solisti sau corurile adventiste, datele de contact, membrii componenti, discografia si alte informatii interesante.

Speram ca acest portal sa fie util,
Echipa AZSMusic.net
www.azsmusic.net

Lasă un răspuns