AGAPE – LANSARE ALBUM LA PARIS – 14/15 NOIEMBRIE 2008
Dupa aproximativ 1 an de la inregistrari, Grupul AGAPE are deosebita placere sa va anunte ca in data de 14-15 nov ‘08, la Paris va avea loc lansarea albumului “Poveste de Dragoste”.
Acest concert este sustinut prin bunavointa unor frati de-ai nostri din Paris, frati romani, care au pregatit in detaliu fiecare eveniment de vineri seara, sambata la amiaza cat si sambata seara. Dorim sa le multumim pentru acest lucru.
Am ales sa facem lansarea acestui album la Paris din cel putin doua motive:
– primul motiv ar fi pentru ca Parisul, la fel ca si Viena este un centru cultural, plin de oameni cu un bine dezvoltat simt artistic.
– al doilea si cel mai important motiv este faptul ca avem ocazia deosebita de a ne intalni cu unii dintre fostii membrii AGAPE, Carmen si Larry Rosca, ultimul fiind membru de onoare al grupului nostru, ambii stabiliti in Paris. Din cate am auzit, se pare ca va fi printre noi si Kiss Harold, un alt membru de onoare al Grupului AGAPE stabilit cu familia in Germania.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu grupul nostru, tinem sa va anuntam ca in cazul sosirii lui Harold din Germania, vom avea 4 basi de mare valoare, care vor oferi momente memorabile in timpul concertului.
Va promitem  clipe de neuitat prezentand piese cantate atat in formula de inceput a Grupului AGAPE, cat si in formula actuala dar, mai ales  “combinatii” intre membrii vechi si noi a grupului.
In timpul concertelor vom canta piese cuprinse pe toate albumele.
Daca vreti sa petreceti impreuna cu noi un Sabat pe care-l dorim sa fie binecuvantat, va invitam sa participati la acest eveniment impreuna cu familiile si prietenii dumneavoastra.
Va asteptam cu drag!

AGAPE – Lansare album La Paris