“Laudati pe Domnul toate neamurile, laudati-l toate popoarele, caci mare este bunatatea Lui  fata de noi si credinciosia Lui tine in veci, Laudati pe Domnul!"

      Aceasta este deviza grupului “GABORII” inca de la infiintare din noiembrie 2006 si pana in prezent noiembrie 2008. Dorim sa ii multumim Domnului pentru toata binecuvantarile cu care ne-a binecuvantat in acesti 2 ani de cand existam ca grup.

    La inceput de drum am pornit cu putina teama, neavand experinte muzicale. In luna noiembrie a anului 2006, eram in Zagreb-Croatia mai multi rromi-gabori. Avand in noi dorinta de a-l lauda pe Dumnezeu si in limba rromani, am hotarat ca sa infiintam un grup muzical. Cei 5 gabori, care am luat aceasta decizie, am zis ca singuri fara un profesor/a nu o sa putem canta cum trebe, neavand cunostinte muzicale. Astfel printro minune am luat contact cu Claudiana Calin Rotaru, care a venit apoi in Croatia timp de 5 saptamani, si ne-a invatat zilnic cate 4-6 ore, note, sunete, muzica. Apoi dupa acest timp de repetitii am mers la RVS Zagreb, si am inregistrat primul nostrum CD intitulat “Devla me tut mangav” – Tata azi te rugam.

    Dupa 2 ani de zile putem sa ii multumim lui Dumnezeu pt fiecare program sustinut in cele peste 50 de biserici din Romania, Austria, si din cele 6 penitenciare pe care le-am vizitat. As dori sa multumesc pri in intermediul internetului mai multor colaboratori ai grupului si  care au contribuit la infrumusetarea grupului , in mod special Claudianei pentru tot ce a facut , pentru munca depusa, pentru rabdare, intelepciunea pe care a avuto ca sa ne poata invata intro maniera placuta. Emanuelei Dinu, care timp de 1 an de zile ne-a fost pianista si ne-am putut bucura impreuna. Lui Beniameni Diaconu care de 1 an de zile este pianistul grupului . Si tutror celor care au cantat in vreo ocazie cu noi : Andreia Dobia, Adrian Stroici, Sara Stroici,  Georgeta Popescu, Ileana Cohut, Hermina si Albert Codreanu.

  Multumim tuturor bisericilor care ne-au primit in locasurile lor de inchinare ca sa ne inchinam impreuna prin muzica, spre slava lui Dumnezeu.
  Deasemnea dorim sa multumim si portatului intercer.org, azsmusic.net, pt gazduire, si pt tot ce au facut pt noi.

   Dorim ca si pe viitor sa facem doar lucrarea lui  Dumnezeu si sa ajungem orisiunde vom fi chemati ca sa ducem solia si mesajul revenirii Lui, prin muzica.

    Cu aceasta ocazie aniversara grupul “GABORII” si Claudiana Calin Rotaru , pian Beniamin Diaconu, vom avea mai multe concerte dupa cum urmeaza :

–    Vineri 28.11.2008 – Codlea /  ora 18
–    Sambata dimineata 29.11.2008 – Brasov Cantacuzino / ora 9-12
–    Sambata dupa masa 29.11.2008 – Braosv Maranatha / ora 17

Grupul “GABORII” putem sa spunem intr-un glas:
    “Pana aici Domnul ne-a ajutat”

    Cu dragoste frateasca,
    Gabor Iancu – coordonator grup
    0733.026 184 – grupul_gaborii@yahoo.com
    www.intercer.org/gaborii

Concert aniversare – 2 ani – Grupul Gaborii si Claudiana