In urma prelegerilor fratelui Iacob Coman sustinute la Biserica Adventista Tg-Mures “C”, fratii nostri penticostali care au fost invitati si care au participat intr-un numar insemnat, impresionati de muzica ce s-a cantat la aceste prelegeri, au facut o invitatie Grupului AGAPE in vederea sustinerii unui concert de muzica crestina. 

In dorinta de a prezenta o gama mai variata a muzicii cantate de grupurile muzicale adventiste, Grupul AGAPE organizeaza in data de 6 mai, ora 17.00, la Biserica Penticostala “BETEL” din Tg-Mures un Concert de Muzica Crestina la care sunt invitati urmatorii: Grupul Vocal-Instrumental GRAAL, Grupul Vocal SAFIR, Maria Suciu, Ioana Borza si Ionut Gutza (cel mai proaspat membru al Grupului AGAPE).

Fratele Flavius Ghegoiu va prezenta programul cu titlul: “Mai aproape de Tine, Doamne”  si are ca scop “actualizarea” iminentei reveniri a lui Isus Hristos. 

Amintim faptul ca la acest concert sunt invitate toate comunitatile penticostale din Tg-Mures. Estimativ, vor fi circa 800 de invitati.

Va invitam cu drag!

Consemneaza Calin Bordos – Responsabil comunicatii a Grupului AGAPE

Click aici pentru a vizualiza afisul acestui concert

Concert organizat de grupul AGAPE la Biserica Penticostala Betel