Trio Celest

Trio Celest a venit pentru prima data in Statele Unite in 1998, pentru a participa la programul evanghelistic prin satelit NET ’98, in timpul caruia au interpretat mai multe melodii. A doua lor vizita a fost in 1999, an in care si-au inceput activitatea in Diviziunea Nord Americana.

Ele au fost invitate sa cante la multe programe si evenimente printer care Vocea Profetiei, It Is Written, trei NET-uri, Universitatea Andrews, Conventiile ASI, Intalnirile in corturi si Departamentul Slujirea femeilor de-alungul tarii, Postul de telviziune trei Inger, Postul de Radio Familia Crestina, Postul de radio Vocea Sperantei si orice fel de invitatie serioasa.

Lucrarea lor include multe turnee de-a lungul Statelor Unite, de la Los Angeles si San Diega, pana in Georgia, Florida, Michigan, Illinois, Ohio, Tennessee, Arkansas si statul Washington.

Fiecare dintre membrii grupului Trio Celest au incheiat sau continua sa se pregateasca in cadrul Universitatii Andrews. Livia a absolvit un program de Master in vioara, iar Irina isi continua studiile de muzica in specialitatea Canto. Monica si Livia de asemnea sunt absolvente ale conservatorului de Musica din Brasov, Romania.

Repertoriul grupului Trio Celest patrunde de-a lungul stilurilor si secolelor, incluzand muzica crestina traditionala si contemporana. Cea mai multa din muzica lor este interpretata "a cappella". Doua noi albume sunt in lucru, adaugandu-se la cele trei deja existente.

Despre Trio Celest