Stimati frati,

Avem bucuria sa va anuntam ca HERITAGE SINGERS, cea mai cunoscuta formatie de muzica adventista, va concerta anul acesta in Romania, la implinirea a 37 de ani de existenta. Concertele se vor desfasura in Arad pe data de 19 iulie, Targu-Mures – 20 iulie si Bucuresti – 26 iulie 2008.

Infiintata in 1971 in Statele Unite, HERITAGE SINGERS a sustinut turnee in toate statele din S.U.A. si mai mult de 60 de tari straine. Au inregistrat peste 100 de albume de muzica religioasa si au primit numeroase premii pentru realizarile deosebite din industria muzicii creștine: “Albumul Anului”, “Cel mai bun album pentru copii”, “Grupul Vocal al Anului”,”Cel mai bun spectacol televizat”, “Cel mai bun video muzical”. Ca o confirmare a minunatei lor lucrari, Heritage Singers au cantat la investirea presedintelui Ronald Regan. In Romania, in timpul regimului comunist, muzica lor ascultata clandestin aducea in casele noastre mesajul sperantei, al libertatii si democratiei. Si, in sfarsit, HERITAGE SINGERS soseste si in Romania.

Concertele vor fi susținute dupa urmatorul program: Arad, simbata 19 iulie, Biserica Baptista Maranata, Tirgu Mureș, Duminica 20 iulie, Palatul Culturii, București, Simbata 26 iulie, Arenele Romane. Biletele la aceste concerte pot fi achizitionate prin internet la adresa www.bilet.ro sectiunea Concerte si, de asemenea, de la Magazinele Flanco din toata tara, magazinele Flamingo Computers, punctele de informare Iulius Mall, Casa de bilete a Palatului Culturii din Targu-Mures, iar in Bucuresti de la Magazinul Muzica si Casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Flamingo Computers din Unirea Shopping Center și Magazinele Music Shop. Mai multe informatii pot fi obtinute prin telefon la numarul: 021 210 94 20.

Cu prietenie,
Organizatorii

Heritage Singers in Concert in Romania (Iulie 2008)