Am trait in Duminica din 6 mai 2007, o zi deosebita, o seara de cantec si ruga in Biserica “Bethel” din Tg-Mures, seara care a transformat tema intalnirii: “Mai aproape de Tine, Doamne” intr-o realitate palpabila.

A fost o seara a dragostei, a concilierii si ingaduintei crestine. Erau prezenti frati si surori din toate bisericile penticostale si adventiste din oras, foarte multi tineri dornici sa asculte cantaretii din Biserica Adventista de ziua a saptea, structurati in grupuri vocale si vocal instrumentale ca: AGAPE, SAFIR, GRAAL; solistii: Maria Suciu, Ioana Borza si Ionut Gutza, cordonati de Calin Bordos (organizator) si Flavius Ghegoiu (vorbitor).

Dupa momentele de inchinare avute cu toti cei prezenti, ne-am lasat condusi pe aripi de cantec, de catre cele trei grupuri care au executat cu mult profesionalism, acorduri de o finete exceptionala, imbinand cantari care exprimau o gama intreaga de trairi spirituale, de la introspectie launtrica si rugaciuni infrigurate la cantari de biruinta si speranta crestina, inaltand spiritul nostru pana la Tronul lui Dumnezeu.

Am avut senzatia ca traiesc un crampei din Imparatia lui Dumnezeu pentru ca aveam din toate cate putin; pace, unitate, cantare, inchinare si bucurie in Duhul Sfant.

M-am simtit binecuvantat si cred ca e de dorit sa mai avem asemenea ocazii…
                                                                                                
ARON PETRU, pastorul Bisericii “Bethel”

Impresii de la concertul sustinut de „AGAPE & Prietenii” la Biserica Penticostala Bethel