Dragi prieteni ai Enthousiasmos,

Va anuntam cu mare bucurie ca anul acesta se implinesc 10 ani de activitate Enthousiasmos.

Totul a inceput in Martie 1998 la inaugurarea Bisericii din Buhusi, cand, pentru prima data, am cantat impreuna. Ce a urmat – numeroase programe, concerte, activitati pastorale, inregistrari, turnee in Romania si SUA, mai multa scoala la Andrews, angajarea in lucrare in diferite locuri, forme si districte – sunt numai minuni ale harului lui Dumnezeu care continua sa ne uimeasca si azi si pentru care Ii suntem multumitori.

Aniversarea celor 10 ani de Muzica, Misiune si Minuni va fi marcata de programe si proiecte specifice la care va invitam sa luati parte. Pentru inceput, Sambata 29 Martie 2008 la ora 11:00 AM vom sustine un program la Biserica Adventista Hillsboro, OR, la ora 2:30 PM concert la Biserica Adventista Molalla, OR si la ora 18:00 program la Biserica Adventista Romana din Portland, OR. Va vom tine la curent privind viitoare proiecte si programe.

Pentru crearea unui moment aniversar special avem nevoie de cat mai multe fotografii, materiale filmate sau alte amintiri pe care le aveti si le-ati putea impartasi cu noi. Asadar, daca detineti fotografii sau materiale filmate de la programele sau concertele pe care Enthousiasmos le-a sustinut in Biserica, localitatea sau casa dumneavoastra in cei 10 ani care au trecut, in special din perioada noastra de inceput din Romania sau chiar si din US, va rugam mult si foarte frumos sa ni le trimiteti si noua pentru a crea o carte de aducere aminte pe care apoi o vom pune la dispozitia tuturor, fie online prin pagina noastra de internet [care este in constructie] sau chiar in forma tiparita daca este necesar. Folositi pentru aceasta fie emailul pastoreddie@gmail.com fie adresa postala 2731 Oxford Street, Woodburn, OR 97071, USA.

Va multumim foarte mult pentru ajutorul, incurajarea si sustinerea pe care ni le-ati oferit in cei 10 ani care au trecut si speram ca Dumnezeu sa ne poata folosi si in viitor in lucrarea Sa asa cum a facut-o si pana acum.

Cu drag,
Enthousiasmos

10 ani de activitate Enthousiasmos