Intre 4 si 13 iulie 2008, va avea loc la Stupini prima „Tabara de muzica” din Romania, eveniment organizat de Uniunea Romana pentru copiii si tinerii (limita de varsta: 25 ani) doritori sa-si dezvolte darul muzical si competenta in domeniu.
 
Programul taberei include:

 
Dimineata: Ateliere – conduse de muzicieni profesionisti – pe specialitati: instrumente, canto, dirijat, teorie muzicala s.a.;
Dupa masa: Ansamblu – cor si orchestra.
 
Tabara se va incheia cu un concert festiv (cor si orchestra) ce va avea loc duminica, intre orele 12 si 13, la Biserica Neagra din Brasov.
 
Inscrierea se face la Asociatia Pastorala sau la responsabilul muzical de la conferinta locala, pana la data de 30 mai 2008. Data fiind capacitatea de gazduire limitata a complexului, locurile pot fi epuizate inainte de termenul anuntat. De aceea, nu amanati inscrierea!
 
Datele necesare la inscriere:

    * Numele
    * Varsta
    * Comunitatea de care apartine
    * Nivelul pregatirii muzicale (incepator – de nivelul claselor 3-4 primare; mediu – de nivelul claselor 5 – 8; superior – nivel liceal de muzica).
    * Atelierul la care doreste sa se inscrie (Instrumente – cu specificarea instrumentului; Canto; Dirijat, Teorie muzicala; Armonie – Compozitie).
    * Un numar de telefon (fix sau mobil) de contact.

In cazul ca doritorul n-are nici o pregatire muzicala, va scrie neinitiat si poate aplica doar la clasa de „blockflaute”.
 
Costul mesei este de 30 lei pe zi (300 lei pe toata perioada) iar cazarea participantilor va fi acoperita de Uniunea de Conferinte.
 
Pentru participantii externi (fara cazare si masa), taxa de participare este 50 lei pentru intreaga perioada, taxa de care participantii interni sunt scutiti.
 
Participantii inscrisi la atelierul de instrument isi vor aduce instrumentul personal si un pupitru.
 
Toti participantii vor semna in prealabil un angajament de respectare prompta a programului.
 
Comunitatile locale sunt incurajate sa sponsorizeze participarea tinerilor cu potential de slujire muzicala in biserica.  

Inscrieri Tabara de Muzica, Stupini, 4-13 iulie