Bucuresti
Vineri, 14 decembrie, ora 19:30, la Centrul de conferinte al Hotelului Rin Grand, sos. Vitan-Barzesti 7D, va avea loc concertul corului reunit al bisericii Labirint si al Institutului Teologic Adventist, intitulat “Vi S-a nascut Mantuitor”, dirijor Laurentiu Ionescu. Intrarea este libera.
 
Bacau
Adra Romania va invita la concertul umanitar prilejuit de lansarea campaniei ,,Ajuta un copil sa devina adult” la Bacau. Evenimentul va avea loc, sambata, 15 decembrie, orele 17,00 la Sala Ateneu a Filarmonicii Mihail Jora din Bacau. Vor concerta: Corul de copii „LIADIS” , Grupul instrumental „MAG” din Bacau, grupul coral „EMANUEL” din Poieni Solca si orchestra de clopote „MESAGERII SPERANTEI” din Piatra Neamt
 
Programul include si un moment special de strangere de fonduri pentru copiii saraci din zona Moldovei, copii pe care ADRA ii are in atentie in cadrul proiectului Ajuta un copil sa devina adult. Va asteptam cu bucurie dorind sa impartasim impreuna speranta pentru copiii saraci si sa construim un viitor mai bun pentru ei si familiile lor.
 
Brasov
Va invitam cu deosebita placere, duminica, 23 decembrie a.c. la Concertul Extraordinar de Colinde „O noapte Sfanta”. Acesta va avea loc incepand cu orele 18.00 la sala Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov.
 
Programul cuprinde cateva colinde din repertoriul romanesc si international interpretate a capella sau sau acompaniate de o orchestra de mandoline si de clopote.
 
Au onorat invitatia de a canta la acest eveniment:
– Corul INTEMPORAL ROMANIA format din 300 de coristi, numarul mare de colindatori fiind o premiera pentru Brasov
 
– Orchestra de mandoline LYRA dirijata de Directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, Domnul Vasile Cazan
 
– Orchestra de clopote MESAGERII SPERANTEI din Piatra Neamt, alaturi de alte formatii corale precum si de cativa tineri solisti.
 
Concertul isi propune sa atraga fonduri pentru construirea unor case economice pentru familii fara adapost de la Zarnesti si Brasov care traiesc la ora actuala in conditii greu de imaginat.
 
Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului de Studii prin corespondenta Sola Scriptura, ADRA Romania si a Asociatiei Studentesti Amicus Brasov
 
Informatii si in Internet la adresa: www.rotravel.com/events

Concerte in luna Decembrie