Despre

egw

Despre Ellen G. White

Cine a fost Ellen White şi care este motivul pentru care milioane de oameni consideră scrierile ei ca având o valoare şi importanţă deosebită ?

Pe scurt, este vorba de o femeie cu daruri spirituale remarcabile, care a trăit în secolul al nouăsprezecelea cea mai mare parte din viaţă (1827-1915), dar prin scrierile şi activitatea sa publică a avut un impact revoluţionar asupra a milioane de oameni trăind pe tot cuprinsul globului în secolul al douăzecilea.

În timpul vieţii sale a scris mai mult de 5000 de articole şi 49 de cărţi ; astăzi, incluzând compilaţii din 55000 de pagini de manuscris, mai mult de 100 de titluri sunt disponibile în limba engleză. Ellen White este femeia-scriitor cea mai tradusă din toată istoria literaturii, şi cel mai tradus autor american de ambele sexe. Opera ei acoperă o arie vastă de subiecte, incluzând religie, educaţie, sănătate, relaţii sociale, evanghelizare, profeţii, publicistică, nutriţie şi management. Capodopera sa cu puternic impact în domeniul trăirii creştine de succes şi care efectiv a schimbat oameni, Calea către Hristos , a fost publicată în mai mult de 135 de limbi.