Rezumatele studiilor de la Scoala de Sabat – adventistdeva.org

Diriginte Şcoala de Sabat: Maria TOADER
Email: scoaladesabat@adventistdeva.org

Scoala de Sabat este locul unde, in fiecare Sabat învăţăm sau aprofundăm câte ceva din Biblie, ne împărtăţim unii altora părerile şi ideile, experienţele, ne rugăm unii pentru alţii şi nu în ultimul rând  încercăm să ne cunoaştem mai bine.

Pentru a fi parcurse mai uşor studiile noastre sunt împărţite trimestrial iar fiecare dintre cele patru trimestre ale unui an beneficiază de un material editat (tip broşură) menit să ajute orice participant să înteleaga mai bine subiectul dezbătut şi discutat saptamanal. Dacă nu ai materialul nu te îngrijora pentru că noi îţi punem la dispoziţie in fiecare săptămână (cu ajutorul editurii Viaţă si Sănătate) lecţiunea pe care o poti descărca în format PDF. Toate acestea fiind deja cunoscute de catre voi, haideţi să parcurgem împreună studiile Şcolii de Sabat.

Începând cu această versiune de site vă oferim posibilitatea să participaţi si voi direct la studiu (online) prin intermediul instrumentului de comentariu aflat la fiecare studiu. Spune-ne ce crezi tu despre tema aflată în dezbatere sau pur şi simplu trimite tema direct unui cunoscut sau prieten pentru a participa împreună la lecţiune.

Aceste studii pot fi accesate la adresa:

http://www.adventistdeva.org/biserica,11.htm