Amazing Facts: Studii biblice online si brosuri in limba romana

Amazing Facts in colaborare cu Intercer Romania, Intercer Canada  si Lucian Web Service ofera doua seturi de studii biblice in limba romana: "Storacole biblice" si "Lectii ghid de studiu."

– Acest lucru a fost posibil prin traducerile realizate de un grup de voluntari, coordonat de sora Madry Masca (Bucuresti).
– Au participat la aceste traduceri: Alina Alexe, Adina Paltineanu, Adrian Marinescu, Madry Masca ("Storacole"),
Daniela Borcan, Laura Crintea, Bianca Doroftei, Madry Masca ("Lectii ghid de studiu"). Revizuirea materialelor a fost facuta de catre pastorul Dezideriu Faluvegi (Storacole) si de catre pastorul Ion Buciuman ("Lectii ghid de studiu") .
– Coordonare tehnica: Bob Curtice (Amazing Facts), Lucian Mihailescu (Intercer).

Storacole biblice

"Storacolele biblice" contin 24 de lectii de profetie biblica, care descopera planul lui Dumnezeu pentru om, de la creatiune pana pe noul pamant refacut. Resurse online gratuite – carti si materiale audio-video – sunt adaugate la sfarsitul completarii fiecarei lectii.

Lectii ghid de studiu

Proiectul de traduceri a continuat cu setul de 27 de lectii ghid de studiu ( le gasiti intr-o varianta pentru web la https://intercer.net/blogs/studiibiblice/amazing-facts ). Aceste studii sunt disponibile intr-un format asemanator cu Storacolele amintite mai sus.

 

Puteti accesa aceste studii la adresa:
http://www.studiibiblice.com

Pentru a parcurge studiile trebuie sa va inregistrati pe site, folosind butonul "Inscrie-te acum" de pe pagina de start.

  Brosuri in limba romana produse de Amazing Facts

Aceste brosuri sunt oferite de Amazing Facts si sunt traduse de echipa noastra de voluntari coordonata de Madri Masca. Brosurile sunt revizuite de pastorul Ion Buciuman. O lista a acestor brosuri o gasiti la adresa: http://www.intercer.net/article.php?id=1039
 


Multumim tuturor celor care participa la realizarea acestui proiect!

Va dorim sa aveti un studiu biblic binecuvantat!

Echipa Intercer
www.intercer.net