00. Note explicative

Câteva explicatii înainte de a începe

Stimati cititori,

Vã multumim pentru cã ati ales sa parcurgeti aceste studii biblice din cartea Apocalips! Sperãm ca acestea sã vã fie de folos în întelegerea Bibliei si a vremurilor pe care le trãim, precum si sã vã fie de un real folos în viata dvs. de devotiune pentru Dumnezeu.

Iatã mai jos câteva explicatii si sfaturi utile pentru a face din aceste seminarii un prieten pe calea dvs.

1.Seminarul are ca scop ca dvs. sã fiti cel ce descoperiti ceea ce Biblia scrie. Pentru aceasta aveti la dispozitie trimiterile biblice care insotesc intrebãrile. Este suficient sã faceti un click pe aceste trimiteri si in fereastra din dreapta jos veti putea citi textul biblic respectiv.

2.Este recomandat sã începeti cu primul studiu si sã parcurgeti în ordine seminariile, deoarece informatiile sunt organizate de asa natura încât studiile folosesc elementele deja prezentate în studiile anterioare.

3.Spatiile completate cu linie continua sunt spatii lãsate necompletate pentru ca dvs. însivã sã gãsiti completarea textelor citate.

4.Dacã nu puteti sta mult timp conectat pe Internet, puteti sã copiati studiul pe calculatorul dvs. transferând textele biblice de la toate întrebãrile. Puteti apoi sã vã cititi în liniste studiul "offline"  (neconectat). Bineînteles, veti putea sã vã tipãriti textul studiului oricând doriti.

5.Pe mãsurã ce descoperiti noi adevãruri biblice, rugati-vã Domnului pentru cãlãuzire în întelegerea Cuvântului Sãu. Totodatã rugati-vã pentru a descoperi o legãturã mai profundã cu Tatãl ceresc. Nu uitati fãgãduinta Bibliei: "Mã veti cãuta si Mã veti gãsi, dacã Mã veti cãuta din toatã inima." (Ieremia 29, 13)

6.Pentru orice întrebãri, scrieti la info@intercer.net! Nu ezitati sã întrebati orice nelãmurire. Vom încerca sã  vã rãspundem in cel mai scurt timp.

Vã dorim un studiu cât mai atractiv si util!

Click aici ca sa reveniti la pagina principala.