Website-ul Intercer continua din 2015 prin intermediul companiei Lucian Web Service

lws-intercer-400x400Stimati prieteni,

Asociatia non-profit „Internet spre Cer” a hotarat incheierea activitatii sale la 31 Decembrie 2014. De asemenea, a fost inceputa procedura oficiala de inchidere, care va dura cateva luni.

Incepand cu 1 Ianuarie 2015, website-ul Intercer isi continua activitatea prin intermediul companiei Lucian Web Service, sub denumirea „Intercer Project”.

PENTRU ROMANIA – NU MAI TRIMITETI SUMELE 2% CATRE INTERCER

Pentru ca Asociatia non-profit „Internet spre Cer” este desfiintata, nu mai este posibil sa trimiteti catre aceasta contributia de 2% redirectionati din impozitul pe profit.

Va invitam sa alegeti o alta organizatie non-profit pentru a redirectiona aceste sume.

ACTIVITATI NORMALE

Activitatile si serviciile oferite de website-ul Intercer se vor desfasura in continuare fara modificari.

SUSTINETI INTERCER PROJECT

Puteti sustine in continuare activitatea Intercer prin abonamente. Vizitati pagina de abonamente/plati aici:
http://intercer.ca/plati

LUCIAN WEB SERVICE

Compania Canadiana Lucian Web Service si-a inceput activitatea in 2002, si a colaborat si sustinut activitatea Intercer de-a lungul anilor prin web hosting, suport tehnic, administrare reclame si altele. De la 1 Octombrie 2013, Lucian Web Service a preluat si activitatea organizatiei similare „Intercer Canada”.

Website-ul Intercer a inceput in anul 1997, iar Asociatia „Internet spre Cer” a functionat pentru 17 ani, intre 1998 – 2014. Infiintarea Asociatiei a durat cateva luni. Fiind o activitate de pionerat, am pornit de la zero si am invatat multe lucruri, apoi am depasit multe obstacole cu ajutorul lui Dumnezeu si al prietenilor care cred in aceasta lucrare.

Ne bucuram ca Intercer continua sa fie un pilon in activitatea online a Bisericii Adventiste si un punct de referinta intre website-urile crestine romanesti.

Va multumim pentru sustinerea dvs.! Multumim membrilor Intercer Romania pentru participare de-a lungul celor 17 ani.

Echipa Intercer

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor