Intercer Tube – primul website adventist românesc de social media, Nov. 2008

Primul site romanesc de social media a aparut in Octombrie 2008 sub denumirea Intercer Tube. Lansarea oficiala a avut loc in luna Noiembrie 2008.

Website-ul s-a dezvoltat si a ajuns la circa 2300 de membri in August 2010. Intercer Tube poate fi accesat la adresa: http://tube.intercer.net .

In aceeasi perioada cu Intercer Tube a fost lansat si site-ul http://www.adventube.ro, care ofera servicii social media similare.

Intercer Tube

Am postat mai jos articolul de lansare pentru Intercer Tube.

Intercer pregateste lansarea unei retele sociale media (social network) unde utilizatorii isi pot crea un profil, isi pot crea grupuri, pot adauga materiale video si audio, imagini, articole, etc. Este ceva asemanator cu YouTube. Website-ul este pregatit in limbile engleza si romana. (traducerea in romana este inca in lucru).

Prin crearea unui cont gratuit la IntercerTube.com veti avea posibilitatea sa aveti o pagina proprie de profil unde sa va prezentati, sa va faceti noi prieteni, sa faceti cunoscute diferite materiale (de exemplu muzica crestina) din comunitatea locala sau alte materiale personale etc.

IntercerTube nu isi propune sa inlocuiasca Intercer Tv, ci doreste sa fie o platforma larga de comunicare intre vizitatorii website-ului Intercer, fie ei romani sau de alte nationalitati.

Suntem in faza de testari si va invitam sa participati si sa ne scrieti la info@intercer.net daca aveti sugestii sau intrebari.

Vom incerca sa acoperim costurile pentru crearea si intretinerea acestei retele prin diferite servicii oferite la IntercerTube. In timp ce crearea unui cont va fi intotdeauna gratuita si va permite incarcarea unui numar limitat de video, pe parcurs vom adauga servicii contra cost care va vor da posibilitatea sa incarcati mai multe materiale video sau sa urmariti anumite programe speciale. De asemenea, veti avea posibilitatea sa faceti reclama pe acest nou website.

Vizitati-ne la www.intercertube.com si creati-va GRATUIT un cont!

Echipa Intercer
www.intercer.net

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor