Seminar prin satelit – Net 2000, Strigatul de la miezul noptii, cu Kenneth Cox, 9 Septembrie – 14 Octombrie 2000

Adresa website-ului pentru acest seminar este www.intercer.net/net2000/

Prezinta: Kenneth Cox
Aflandu-L pe Dumnezeu intr-un catalog de produse Sears Roebuck

A mai auzit cineva sa afli pe Dumnezeu intr-un catalog de produse Sears Roebuck? Acesta este modul in care Kenneth Cox, noul Speaker Asociat al „Vocii Profetiei”, si-a inceput studiul Bibliei, care l-a condus pe el si familia lui sa accepte mesajul lui Dumnezeu pentru ultimele zile.

Kenneth intalneste acum acest post de radio si televiziune care i-a schimbat viata, si impreuna suntem gata sa ne imbarcam intr-o campanie evanghelistica televizata care „va inunda” undele cu Evanghelia lui Isus Hristos!

Dar mai intai, dati-mi voie sa spun mai multe depre Ken. Totul a inceput cu multi ani in urma la o mica ferma din Oklahoma…

Kenneth avea 14 ani si impreuna cu tatal sau lucrau din greu la camp atunci cand mama sa, Laura Belle, a venit in fuga sa le arate ce descoperise. Ei au luat o pauza, si s-au asezat pe plug soarele arzator al Oklahomei ca sa vada ce are mama sa le spuna.

Chiar in acea dimineata mama lui Kenneth hotarase sa comande ceva pentru familia ei din „Cartea dorintelor” (un catalog de produse ce puteau fi comandate; nu existau supermagazine atunci!). Asa ca a mers pana la ferma alaturata ca sa imprumute catalogul Sears Roebuck al vecinei.

Cand Laura Bell Cox s-a intors acasa si a inceput sa caute prin catalog a gasit o revista ascunsa inauntru. Interesul ei a fost starnit atunci cand a inceput sa citeasca din scoarta in scoarta mica revista intitulata „Semnele Timpului”. Era un articol despre Sabat (ziua de odihna). Ea a fost impresionata si a dorit sa impartaseasca cu Ken si cu tatal sau ceea ce descoperise, asa ca a mers la ei pe campul unde lucrau.

Asa ca chiar acolo, pe plug, familia Cox a citit articolul impreuna. Convingerea a pus stapanire pe inimile lor in timp ce Duhul Sfant isi incepea lucrarea Sa minunata. Ei au inceput calatoria prin Cuvantul lui Dumnezeu si acesta le-a schimbat vietile pentru vesnicie.

Un vanzator de literatura lasase revista la vecina familiei Cox, d-na Morgan. Ea nu a fost interesata, asa ca a pus mica revista in Catalogul Sears si a uitat de ea.

Aici a gasit Laura Belle „Semnele Timpului”in timp ce cauta comanda pentru cumparaturi.

In curand acelasi evanghelist cu literatura a vizitat familia Cox pentru a le raspunde la intrebari. El i-a inrolat in – ce credeti? – un curs biblic al „Vocii Profetiei”!

Din timp in timp acel om destoinic s-a intors la ferma pentru a indruma familia Cox in studiul lor din Biblie. Nu dupa mult timp ei au primit adevarul biblic pe care il studiasera si au fost botezati.

Providenta divina? Un miracol? DA!

E. Lonnie Meleshenko, Speaker @ Voice of Prophecy

About lucianmih

Computer programmer. View all posts by lucianmih → Scris in de lucianmih