Seminar prin satelit – Net 98 – Bunul meu Prieten, Dumnezeu, cu Dwight K. Nelson, 10 Octombrie – 15 Noiembrie 1998

Intercer a pregatit website-ul in limba romana pentru seminarul Net’98 – „Bunul meu Prieten, Dumnezeu”. Adresa website-ului pentru acest seminar este: www.intercer.net/net98ro/

Pe 10 octombrie 1998 a inceput seria de intalniri televizate transmise prin satelit Net’98.

Acest seminar are ca scop prezentarea Cuvantului lui Dumnezeu si va cuprinde marile teme ale Bibliei, orientandu-se asupra dragostei nemarginite a lui Dumnezeu pentru omenire. Seminarul va urmari sa dezvaluie caracterul lui Dumnezeu asa cum este prezentat in Sfanta Scriptura. Oferta lui Dumnezeu pentru o viata mai buna, prin transformarea inimilor noastre prin credinta in Domnul Isus Hristos va fi in centrul soliei prezentate. Dintre subiectele prezentate amintim: creatia lui Dumnezeu, a doua venire a Domnului Isus Hristos, vesti bune despre judecata, moarte si inviere. Chiar in inima profetiei biblice suntem invitati sa descoperim portretul dragostei divine pentru noi.

Puteti citi aici, in limba romana, lista subiectelor ce vor fi prezentate.

Se asteapta o audienta de ordinul milioanelor. Nu puteti lipsi de la aceste seminarii!

Intalnirile vor urma pana pe data de 14 noiembrie 1998 in zilele de vineri, sambata, duminica, marti si miercuri.

Ora de transmitere a seminariilor in Romania va fi 18.00 si 20.00, fiecare Biserica alegand ora cea mai potrivita pentru participanti.

Transmisiunea va fi facuta din America de Nord, de la Universitatea Andrews. Prezentarea va fi facuta de pastorul Dwight K. Nelson, din Statele Unite si va fi tradusa in limba romana.

Aceste seminarii vor putea fi urmarite in Bisericile locale Crestin-Adventiste de Ziua a Saptea din tara.
De asemenea, la Slobozia vor putea fi urmarite aceste seminarii in cadrul Bisericii Crestine Adventiste de Ziua a Saptea, Bd.Chimiei, nr.17, în fiecare sâmbãtã, duminicã, marti, miercuri si vineri, la orele 18.

Participantii vor primi gratuit la sfarsitul fiecarui seminar un chestionar recapitulativ al subiectului prezentat.

Pentru mai multe informatii apelati pagina Net’98 in limba engleza.

Acest program de televiziune si paginile WEB Net’98 sunt prezentate in mai multe limbi. Puteti accesa Arhiva Video Online . De asemenea, puteti verifica localitatile cele mai apropiate unde vor avea loc intalnirile, lista subiectelor ce vor fi prezentate, precum si informatii despre legaturile satelit

Subiecte prezentate

1.Sâmbãtã, 10 Octombrie: „Titanic: oare urmãm noi?” Este secretul destinului nostru ascuns în filmul vãzut de toatã planeta? (Mesajul lui Dumnezeu pentru sfârsit de mileniu)
2.Duminica. Octombrie 11:”Rãzboiul Stelelor: Când Imperiul Contraatacã” Rãzboiul de dimensiuni cosmice. O luptã între întuneric si luminã. (Rãzboiul Stelelor: Când Imperiul Contraatacã)

3.Marti, 13 Octombrie:”De ce au dispãrut vechile civilizatii?” O strategie de a supravietui dezastrului care vine. Cum sã salvati orice relatie importantã! (Antidot pentru nimicirea civilizatiei noastre)

4.Miercuri, 14 Octombrie:”Cum sã vã gãsiti pacea interioarã în stress-ul cotidian?” Oferta urgentã a lui Dumnezeu catre o generatie fãrã teamã de El. O legãturã pe care vã puteti baza! (Rãsplata cea din urmã)

5.Vineri, 16 Octombrie:”Adevarul despre Leopard” Un fost puscarias si un leopard pot avea mai mult de a face cu viata si fericirea dvs. decât v-ati fi asteptat!. (Ce sã fac ca sã fiu mântuit?)

6.Sâmbãtã, 17 Octombrie: „Cutia neagra a lui Darwin” Dovezile stiintifice tot mai numeroase împotriva teoriei evolutioniste si noi dovezi despre existenta unui Creator. (Maimuta sau Dumnezeu)

7.Duminica, 18 Octombrie: „Ultima dorinta a unei regine”. Cum poate rugãciunea ei de pe patul de moarte sã vã vorbeascã despre eliberarea de cel mai mare stress? (Popas de-a lung de milenii)

8.Marti, 20 Octombrie:”Secretul pe care Darwin a uitat sã-l spunã” . Fenomenala deosebire care poate fi fãcutã în viata dvs. chiar acum! (Secretul numãrului 7)

9.Miercuri 21 Octombrie:”Al 11-lea scenariu: o examinare modernã despre cum se va sfarsi lumea”  Stiinta oferã 10 cãi prin care lumea se poate sfârsi curând. Dar numai cel de-al 11-lea scenariu al Bibliei se va dovedi a fi valabil . Fiti gata sã vã întâlniti cu Prietenul dvs.! (A 11-a alternativã pentru sfârsitul lumii)
10.Vineri 23 Octombrie:”Cum sa prezicem viitorul sau cat de aproape este sfarsitul” Semne pe care Dumnezeu ni le-a dat ca sa stim cat de aproape este revenirea lui Isus. (Cât mai e pânã la sfârsit?)

11.Sâmbãtã 24 Octombrie:”Legenda Samarei sau adevarul despre moarte” Cum Dumnezeu a invins inamicul cel mai puternic: moartea. (Cum sã-ti alungi teama de moarte?)

12.Duminica 25 Octombrie:”Daca Dumnezeu este asa de bun, cum se face ca focul Iadului chinuie vesnic pe cei pacatosi?” O veste foarte buna pentru noi de la Dumnezeul dragostei si al vietii. (Cum se împacã Dumnezeu si iadul?)

13.Marti 27 Octombrie:”Al treilea proces al lui O.J. Simpson, si ziua judecatii tale” Da, este o zi a judecatii,  dar judecatorul este de partea ta! (Citatie pentru instantã)

14.Miercuri, 28 Octombrie:”Cum sa înclini balanta în partea ta si sã câstigi procesul” Judecata lui Dumnezeu dovedeste ca El este si drept, dar si iubitor. (Judecata de apoi)

15.Vineri, 30 Octombrie: „Când istoria ne joacã feste” Incredibila relatare despre modul în care minunatul dar al lui Dumnezeu pentru o Zi a Prieteniei a fost schimbat treptat în altceva. (Profetia de care Nostradamus habar n-avea)

16.Sâmbãtã, 31 Octombrie:”Ingropat de viu: Sau cum poti incepe o viata noua” Cum vã puteti declara în mod public prietenia cu Dumnezeu. (Ingropat de viu)

17.Duminica, 1 Noiembrie:”Printesa si Fiara”. Profetia veche de 1900 de ani despre puterea religioasã care în zilele noastre va împlini cu repeziciune profetia biblicã. (Mielul si fiara)

18.Marti, 3 Noiembrie: „America si noua ordine mondiala” . Partea a doua a profetiei despre puterea mondiala din zilele din urma. (America si noua ordine mondialã)

19.Miercuri, 4 Noiembrie: „Ultima avertizare a lui Dumnezeu”  Alianta amenintatoare a trei mari puteri mondiale în zilele din urmã, de care numai puterea lui Dumnezeu poate oferi scãpare. (Triumviratul întunericului)

20.Vineri 6, Noiembrie:”Si au trãit fericiti pânã la sfârsit: Printul Charles, Printesa Diana, si mitul si miracolul cãsãtoriei” Cel mai bine pãstrat secret din lume pentru a birui problemele zilnice ale cãsãtoriei – poate fi acum al dvs.! (Secrete pentru o familie fericitã)

21.Sâmbãtã 7, Noiembrie: „Adevarul despre cristalul spart”. Planul lui Dumnezeu pentru o societate fara violenta si in siguranta, unde legea si ordinea sunt la înãltime. (Misteriosul punct de ochire)

22.Duminica 8 Noiembrie:”De ce sint atatea religii in lume? ” Dumnezeu ne arata care este adevarata credinta. (ultima biserica a lui Dumnezeu, Apocalipsa 12) (Una sau mai multe credinte?)

23.Marti 10 Noiembrie:”Cind profetul ia profitul. Sunt oare toti profetii moderni niste sarlatani?” Asa cum Dumnezeu a descoperit vointa Lui în trecut prin profeti tot asa si ultima generatie primeste lumina Lui prin profetie. (Profetul lui Dumnezeu)

24.Miercuri 11 Noiembrie: ” Secretul sigurantei financiare pe care multi bogati nu-l cunosc.” Dumnezeu ne-a oferit mijlocul cel mai bun pentru asigurarea nevoilor noastre fizice si materiale. (Polita de aur a asigurãrilor)

25.Vineri 13 Noiembrie:” Stilul de viata crestin”. Planul lui Dumnezeu pentru o viata noua. (Cum sã întineresti cu 11 ani si jumãtate)

26.Sâmbãtã 14 Noiembrie: „Reflectii pe o tema din simfonia „Lumea noua” de Dvorjac. In sfarsit, in patria cereasca.” Un mileniu cu Dumnezeu in ceruri; raspuns la toate intrebarile noastre. (Din nou acasã!)

27.Duminicã, 15 Noiembrie:”Cum sã ne rugam? Cum sã întãrim legãtura noastrã de prietenie vesnicã cu Dumnezeu? ” Rugãciunea – secretul cresterii noastre in credinta. Cum sã fim prieteni cu Dumnezeu pentru totdeauna. (Prieteni cu Dumnezeu – pentru totdeauna!)

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor