Intercer a depasit 2 milioane de vizite (10 Aprilie 2007)

Pe 10 Aprilie 2007, Intercer a depasit 2 milioane de vizite pe pagina principala, socotind de la 1 Ianuarie 1998. Multumim Domnului pentru ajutorul Sau in aceasta lucrare, colaboratorilor nostri si vizitatorilor site-ului nostru! A trecut doar un an de cand Intercer a trecut de 1 milion de vizite, pe 2 Aprilie 2006. Se observa cat de mult s-au inmultit vizitele in acest ultim an: dupa ce in primii 9 ani de activitate s-a ajuns la primul milion de vizite, in al zecelea an de activitate s-au adunat inca un milion de vizite!

Numarul de vizitatori unici lunari ai Intercer este de aproximativ 40,000.

Intercer este o Asociatie non-profit formata din membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania si strainatate.

Scopul asociatiei ” Internet spre Cer ” este de a promova un sistem de informatii si materiale bazate pe principiile moralei crestine, precum si actiuni umanitare, contribuind la programe de interes pentru copii, tineret si adulti, militand pentru un climat de sanatate, moralitate si buna intelegere in societate. Aceste materiale sunt promovate prin intermediul mijloacelor mass-media: Internet, materiale editate, materiale video, audio, prin emisiuni radio si TV.

Intercer desfasoara o activa activitate voluntara, oferind marea majoritate a serviciilor disponibile pe Internet. Pe site-ul Intercer puteti gasi Biblia Cornilescu Online, studii si materiale biblice diverse, scrieri E.G.White online in limba romana, stiri interactive, buletine email adresate membrilor adventisti, cat si celor non-adventisti, materiale si reviste pentru copii si tineret, muzica crestina, materiale audio-video, radio si TV, concursuri interactive cu intrebari biblice, pagina de rugaciune, fotografii, cursuri gratuite de php&MySQL, forum, chat, carte de oaspeti, servicii de mica publicitate (www.adserv.ro ) si multe altele. Intercer gazduieste gratuit si sustine prezenta pe internet a circa 80 de website-uri adventiste romanesti.

Ne-am concentrat atentia in ultimul timp asupra imbogatirii continutului de studii biblice si articole, precum si asupra activitatii media de la Intercer TV. Fisierele audio si video cu programe religioase de la diferite biserici adventiste din tara si diaspora sunt foarte cautate si vizionate.

Mai multi tineri din diferite locuri ne-au scris ca pun aceste predici pe cd-uri si le raspandesc in bisericile lor si la cei din afara bisericii. Sunt biserici si grupuri de romani adventisti care in Sabat dupa-amiaza proiecteaza aceste predici in comunitatile lor. Am primit mesaje incurajatoare si de la persoane neadventiste care urmaresc aceste programe cu interes.

Ne bucuram pentru faptul ca alaturi de prezentarea materialelor spirituale pe Internet si contactarea unui numar mare de persoane, Intercer a reusit integrarea mai multor tineri in activitati de prezentare a Evangheliei prin Internet. Intercer a mediatizat circa 200 de cazuri sociale si de sanatate si a participat activ in prezentarea pe Internet a seminariilor biblice transmise pe satelit in ultimii ani.

Activitatea Intercer este sustinuta in mare parte de Lucian Web Service ( www.lucianwebservice.com ), o companie canadiana de Internet, care ofera servicii complete de Internet si un magazin crestin online ( www.christian-shop.com ). De asemenea, activitatea Intercer este sustinuta prin donatii de la persoane fizice si sponsorizari de la diferite organizatii.

Puteti sustine activitatea Intercer sau puteti colabora cu noi scriind pe adresa info@intercer.net .

Colaboram intr-un mod fructuos cu diferitele biserici locale si organizatii ale Bisericii, carora le multumim pe aceasta cale. Multumim Domnului si colaboratorilor nostri pentru activitatea trecuta, prezenta si viitoare.

Va asteptam sa vizitati in continuare site-ul Intercer la adresa http://www.intercer.net .

Lucian Mihailescu
Presedinte Intercer

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor