RADIO INTERCER a retransmis Radio Vocea Sperantei pe Internet – Iunie – Decembrie 2003

In perioada Iunie – Decembrie 2003 Intercer a retransmis in premiera programele de la Radio Vocea Sperantei Bucuresti pe internet. Ulterior am preluat programe si de la RVS Timisoara si RVS Castellon (Spania).

RADIO INTERCER transmite non-stop si retransmite programele de la Radio „Vocea Sperantei”

RADIO INTERCER transmite 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana incepand din 29 Iunie 2003.

Programele noastre contin muzica crestina, stiri, predici, emisiuni de sanatate, cereri de rugaciune, dedicatii muzicale etc.

RADIO INTERCER retransmite programele de la RADIO VOCEA SPERANTEI (www.rvs.ro) din Bucuresti. Acestea dureaza 6 ore pe zi si sunt retransmise de doua ori pe zi, pentru ascultatorii de pe diferite continente. Programele sunt retransmise cu un decalaj de o zi in cursul saptamanii si doua zile la sfarsit de saptamana. Astfel s-a implinit visul multora de a asculta RVS indiferent de locul unde se afla pe glob!

Pentru inceput Radio Intercer este sponsorizat de Lucian Web Service, Canada (www.lucianwebservice.com) si de Ofir Bucuresti (Liviu Radulea). Datorita costurilor ridicate, transmisiile noastre initiale sunt intercalate cu reclame comerciale de la server-ul prin care transmitem. Speram ca ulterior sa avem fondurile necesare pentru a putea transmite fara aceste inconveniente.

Va rugam sa sustineti in rugaciunile dumneavoastra si proiectul nostru radio. Daca doriti sa ne ajutati in realizarea acestui proiect ne puteti scrie pe adresa de e-mail radio@intercer.net.

Multumim Domnului, multumim RVS si colaboratorilor nostri.

Ne puteti asculta pe Internet la adresa www.intercer.net/radio. Transmisia se face la 24kbps si este astfel accesibila si utilizatorilor dial-up.

Va multumim! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Lucian Mihailescu
www.intercer.net

About lucianmih

Computer programmer. View all posts by lucianmih → Scris in de lucianmih