Studii biblice si brosuri de la Amazing Facts traduse de o echipa Intercer incepand din 2004

Brosuri Amazing Facts in limba romana

Traducerea materialelor de la Amazing Facts in limba romana a inceput din anul 2004 printr-o echipa de traducatori organizata de Intercer. La inceput au fost traduse seturile de studii biblice „Storacole” si „Lectii ghid de studii”, continuandu-se cu o serie de brosuri. Sora Madry Masca, profesoara de limba engleza in Bucuresti, a continuat sa coordoneze aceasta activitate, si pe parcurs s-au adunat un numar frumos de brosuri traduse in limba romana. Revizuirea materialelor este realizata de pastorul Ion Buciuman.

Din echipa de traducatori mai fac parte: dr.Daniela Borcan, Adina Paltineanu, Alina Alexe, Laura Crintea, Bianca Doroftei, Mihaela Creveniceanu, Adrian Marinescu.

Acest proiect este realizat 100% prin voluntariat.

Am pus la dispozitia dvs. la Intercer introducerea acestor brosuri.Materialele sunt folosite cu permisiunea Amazing Facts. Brosurile se pot citi integral pe site-ul AmazingFacts.org urmand link-urile de la fiecare introducere a brosurii.

Puteti gasi aceste brosuri la adresa:
https://intercer.net/blogs/studiibiblice/category/brosuri-amazing-facts

Celelalte studii biblice de la Amazing Facts in limba romana pot fi gasite la http://www.studiibiblice.com .

Am inclus informatii despre echipa de traducatori Intercer pe pagina cu „Echipa si colaboratorii„, la sectiunea Traducatori.

Mai jos gasiti cateva fotografii din activitatea sorei Madry Mâșcă, la școală sau traducând o predică.

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor