Transmisii pe internet și alte colaborări cu Biserica Adventistă Română din Loma Linda, din 2000

Incepand din anul 2000 am inceput o colaborare media fructuoasa cu biserica din Loma Linda. Am participat la testele online pe care le facea echipa tehnica de la Loma Linda. Apoi, de-a lungul anilor, am popularizat materialele audio-video de la Loma Linda in stirile Intercer, in buletinele pe email si la Intercer Tv (infiintat din 2004).

Biserica Adventista Romana din Loma Linda este prima biserica adventista romaneasca care a transmis programele sale pe internet. In anul 2000 au inceput transmisiile programelor religioase inregistrate, iar din 2001 au inceput transmisiile live. Biserica din Loma Linda a continuat in mod perseverent sa se echipeze cu cele mai noi tehnologii media pentru a face ca aceste transmisii sa ajunga la dvs. in conditii de calitate maxima. Acest proces continua si este nevoie de sustinere din partea utilizatorilor acestui website. (vizitati website-ul Loma Linda pentru detalii)

Adresa de web curenta a bisericii din Loma Linda este:
http://www.lomalindaro.org

Biserica Adventista din Loma Linda sustine multe proiecte misionare desfasurate fie in Romania, fie in alte parti ale lumii.

Am avut o colaborare constanta de-a lungul anilor cu echipa tehnica de la Loma Linda (am tinut legatura mai multi ani prin Liviu Burciu), participand impreuna la diferite programe, cum au fost „Galileanul” si „Vremea Impacarii” (cand am colaborat cu pastorul Nicu Butoiu), evenimente la care a participat si Biserica din Viena, prin fratele Petru Iacob.

Iata un video clip (in imagine Liviu Lazureanu) care prezinta un moment aniversar pentru echipa tehnica de la Loma Linda (5 ani de activitate) si in care este amintita si colaborarea cu Intercer:

Tot de la Loma Linda publicam inca de prin anul 1998-1999 buletinele „Ora Profetica”, pregatite de fratii Petre si Paul Gheorghe. Acest buletin este mediatizat de Intercer saptamanal de atunci incoace. Din 2009 fratele Petre Gheorghe, desi a depasit 80 de ani, a invatat sa posteze singur acest buletin la stirile Intercer!

Din 2009 poetul Benone Burtescu publica la stirile Intercer tableta dansului saptamanala cu titlul „Câte ceva”. Alte materiale de-ale dansului au fost publicate de-a lungul anilor la Intercer.

Incepand din 1998 pentru mai multi ani am primit de la fratele Valeriu Burciu diverse studii biblice traduse in limba romana, studii care sunt publicate si acum la Intercer si au fost parcurse de multi vizitatori online. Am mai primit studii biblice anii trecuti si de la fratele Ionel Stoica, care are pe inima lucrarea din Romania.

Tot la Loma Linda a existat si televiziunea „Advent Intervision”, organizata de fratele Valerian Buducea, care a transmis pentru o perioada predici si programe religioase pe internet, intr-un program de 24 din 24 de ore. Adresa website-ului „Advent Intervision” a fost http://www.adventintervision.50megs.com/ .

Am avut si alte colaborari individuale cu fratietatea din Loma Linda si multumesc fiecarei persoane in parte pentru ajutor si sustinere pentru Intercer si familia noastra!

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor