Website-uri create și/sau găzduite de Intercer începând din 1998

Majoritatea website-urilor adventiste existente astazi – fie ele website-uri de Institutii si biserici adventiste, precum si website-uri de business sau personale (apartinand unor membri adventisti) – au trecut prin mana Intercer in acesti ultimi 13 ani. Amintim cateva dintre acestea pentru a evidentia amploarea muncii pe care Intercer a desfasurat-o sustinand activitatile media ale bisericii Adventiste, oferind in acelasi timp resurse crestine celor interesati. Trebuie tinut cont si de faptul ca in primii ani nu existau uneltele automate de creare de website-uri care exista astazi, munca de creare a unui website necesitand mai multa munca si timp alocat.

Dintre toate aceste website-uri doar o mica parte (circa 15%) au sponsorizat Intercer pe parcusul anilor, iar restul au fost gazduite gratuit.

250 de website-uri adventiste romanesti

In total au fost aproximativ 150 de website-uri adventiste in grija Intercer, plus alte aproximativ 50 de website-uri in grija Lucian Web Service. La acestea se adauga inca aproximativ 20-25 website-uri proprii ale Intercer, specializate pe diverse subiecte (Intercer Tv, Intercer Tube, Intercer Radio, Intercer Canada, Intercer in lb.maghiara, Scoala de Sabat, Noutati Intercer, Link-uri Intercer, Intercer Mica Publicitate, Intercer Power Points, Conexiuni Crestine Contemporane, BiblePhone.net, Blogul LuMih.ro, Magazin online, StudiiBiblice.com, Diverse bloguri cu tematica biblica, Director de bloguri adventiste, Crestin Web, Crestin Info etc.) Asadar un total de aproximativ 225 de website-uri adventiste romanesti care au trecut prin mainile noastre.

*Incepand din primavara anului 2010 Uniunea Romana preia o buna parte din site-urile sale de biserici si organizatii din Romania gazduite la Intercer. (vedeti nota de la sfarsitul acestei pagini).

Uniunea Romana (adventist.ro)

Intercer a reprezentat website-ul bisericii Adventiste din Romania in locul Uniunii Romane in perioada 1998-1999. Cititi aici un articol despre aceasta.

Intercer a reprezentat Romania la prima intalnire internationala a webmasterilor adventisti – Darmstadt, 9-11 Februarie 2001. Cititi aici un articol despre aceasta.

Site-uri create si/sau gazduite de Intercer incepand cu 1998

Conferinta Muntenia (advenistmuntenia.ro)

Website-ul a fost realizat initial de Intercer in 2000 si a fost gazduit la adresa intercer.net/comunicatii. Ulterior website-ul a fost trecut pe sistemul Simpleupdates in 2005 si a functionat in acest fel pana in 2010, cand site-ul a fost preluat de Uniunea Romana. Am colaborat mai multi ani cu Roland Paraschiv, directorul Departamentului de Comunicatii, am adaugat stiri si fotografii etc., apoi cu Cristian Modan, noul Director de Comunicatii.

Conferinta Banat si RVS Timisoara (conbanat.ro si rvstm.ro)

Conbanat a fost creat de Intercer in anul 2000, cu ajutorul lui Lorand Szekely pe adresa intercer.net/conbanat . Ulterior a fost trecut pe sistemul Simpleupdates in 2005. Site-ul RVS Timisoara a fost creat de Lorand Szekely pe Simpleupdates in 2005. Ambele site-uri vor fi preluate de Uniunea Romana in Oct. 2010.

Conferinta Transilvania de Nord (adventist7.ro)

Website-ul initial a fost creat de Intercer in 1999 la adresa ctn.codec.ro . Ulterior site-ul a fost refacut pe Simpleupdates si a functionat in acest fel intre 2005-2006, Intercer ajutand gratuit la design si alte elemente de continut. Apoi site-ul a fost trecut pe tehnologia Joomla.

Conferinta Transilvania de Sud (transud.ro)

Website-ul initial a fost dezvoltat de Intercer in 2001 la adresa intercer.net/transud si a fost ulterior mutat pe alt server in 2005.

Conferinta Oltenia (adventistoltenia.ro)

Website-ul initial a fost construit de Intercer in 2004 la adresa azsconfolt.ro si a functionat in acest fel pana in 2006.

ADRA (adra.ro)

Website-ul a fost creat de Ovidiu Morosan (Intercer) in anul 2001 si a fost ulterior modificat de programatorii echipei ADRA (incepand cu 2004). Website-ul a fost gazduit la Intercer pana in 2010 cand a fost preluat de Uniunea Romana.

Sola Scriptura (solascriptura.ro)

Site-ul a fost gazduit de Intercer din 2002 pana in 2010 cand a fost preluat de Editura „Viata si Sanatate”.

Radio Vocea Sperantei (rvs.ro)

Site-ul a fost gazduit de Intercer in 2002 pana in 2010 cand a fost preluat de Uniunea Romana.

Curierul Adventist (curieruladventist.ro)

Website-ul este gazduit de Intercer din 2007 si lucreaza pe Simpleupdates.

Scoala Mihai Ionescu (scoalamionescu.ro)

Website creat de Intercer inca din anul 2000 si gazduit gratuit pana in 2009. A fost refacut de pastorul Beniamin Stan in anul 2008. Urmeaza sa fie preluat de Uniunea Romana in Octombrie 2010.

Serviciul Umanitar pentru Penitenciare ( asup.ro)

Website-ul initial a fost creat de Intercer in 1998 la adresa intercer.net/sup. Ulterior site-ul a fost mutat pe un alt server, in 2004.

ASI Romania (asiromania.ro)

Website-ul initial a fost creat de Intercer in 1998 la adresa intercer.net/scoar . Intercer s-a ocupat de actualizarea informatiilor pana in anul 2004 cand site-ul a fost mutat pe un alt server.

Tin.ro

Site-ul de tineret tin.ro a fost gazduit gratuit la Intercer in perioada 2003-2004.

Biserica Tei, Bucuresti (azstei.ro)

Website-ul a fost creat de tinerii din biserica Tei pe tehnologia Simpleupdates in 2006.

Fundatia Alinare (alinare.ro)

Website-ul initial a fost gazduit de Intercer in 2002 la adresa intercer.net/alinare si a fost modificat in 2005 de echipa „Alinare” si mutat pe alt server

Concelex.ro

Primul website pentru Concelex a fost realizat de Intercer in 1999 ca multumire pentru colaborarea cu aceasta companie. Website-ul a fost gazduit la adresa intercer.net/concelex. Ulterior a fost cumparat domeniul concelex.ro, iar website-ul a fost refacut de programatorii de la Concelex in anul 2004. Concelex este unul dintre sponsorii principali ai Intercer.

Corul de copii „Flori si stele” (florisistele.com)

Site-ul initial a fost creat de Intercer in anul 2000 si a fost gazduit gratuit pana in anul 2009. Intre timp website-ul a fost recreat de tinerii colaboratori ai corului (in 2006 si 2009).

Alte site-uri care au fost create si/sau gazduite de Intercer sau Lucian Web Service

(unele dintre acestea sunt inca gazduite de catre noi, altele sunt inactive)

Diverse website-uri: Apocalipsa.ro, CercetatiScripturile.org, ArticoleCrestine.com, Benone Catana, Adrian Golea, Herghelia.org, AZSRomania.org, Mesagerul Sperantei, Hope Messengers, Mesagerii Sperantei (Asociatie), Ziarul „Viata si sanatate” Buzau, AZS Music, SanatatePlus.net, Asociatia Adalia, NoiDoi.org, Cornelius Greising, Enthusiastic Life, Reinvie Speranta, Christliche Ressourcen, Revista Ta, Devotional.ro, JurnaldeCredinta.ro, Gradinita Priki (Bucuresti), Gradinita Licurici (Bucuresti), Anca & Shayne, Grupa de companioni IDEM, RosesDevotional.org (lb.engleza), Fundatia Hands of Hope, Sola Scriptura Timisoara, Devotional (Beniamin Stan), Sergiu Popa, Concurs Devotionale 2003 (Valentin Nadasan), Asociatia „Familia Sperantei” Timisoara, Site-ul de rezerva pentru sanatate.org (Gily Ionescu), Tu-Pro, Ana Chelba, Teologie Pastorala 2003, GoBible (studii Scoala de Sabat), Revista Respiro (fisiere download), Jesus4U, Conferinta Generala 2000, 2005 (foto si stiri) si 2010, Florin Laiu, Site-urile pentru seminariile prin satelit NET 98, NET New York 99, Fapte 2000, Regards 2000 (Franta), Net 2000 (Germania), Strigatul de la miezul noptii 2000, Galileanul (pe internet), Vremea Impacarii (pe internet), Pagini Web, Foto Blogs, Plagiat, Casa din Campie, Grupa de companioni LOGOS, Stoma (dr.Loredana Dumitrascu), Weslley (Razvan Cristea), Vasile Malinas, Pro Musica, Emanuel si Daniela, EdiConst, Majesty Missions, Calea Crestina, Rromii Gabori, Corul Conferintei Transilvania de Nord, Perspective Chicago, Edward Untesu, Akord, Trio Celest, Enthousiasmos, Sanctus, Adoramus, Laude Cristae, J.Horvath, Calea Catre Cer, Intinde o mana, Libraria Crestina, Calea Catre Cer – TV, ImaginealuiDumnezeu.org, Medicament pentru Suflet, Kantor.tv, Kronos Media, Detroit 2006, Centrul de Ingrijire Prescolari IREN (Slobozia), RVS Castellon, Alina si Raul, cabiNET (dr.Valentin Nadasan), Scoala Omega (Tg.Mures), Gaius Maximus, Marius Bratu, Amicus Romania, Excelsis, SOS (Tg.Mures), Editura Prisma, Revista „Experiente pe calea ingusta”, „Un an pentru Hristos”, Revista Echilibru.

Site-uri de biserici: Viena, Timisoara1 (Adventisttm.org), Bajura, Castellon Speranta, Chicago Addison, Chicago (Berenice Ave.), Montreal, North Georgia, „Romanian Heralds” (Toronto), Melbourne (Australia), Paris (Franta), Tel-Aviv (Israel), Atlanta (1999-2003), Fagaras, Oradea, Slobozia, Suceava, Lugoj, Sinersig, Sion (Chisinau), Socodor, Vatra Dornei, Colibas (Rep.Moldova), „Misiunea Adventa Romana” Vancouver, Timisoara Betania, Botosani, Brancoveanu (Bucuresti), Speranta Constanta, Molesti, Giurgiu, Hollywood (Florida), Lepanto, Maranatha Vaslui, Labirint (Bucuresti), Invingatori (Bucuresti), Chicago, Turnu Severin, Tg.Jiu 2, San Marghita, Deva, Speranta Bucuresti, Sarmasu, Simeria, Lupeni, Firenze (Italia), Torrejon-Sion (Spania), Faget A, Speranta Faget, Viseu, Milisauti, Turda, Ploiesti, Micalaca, Macea.

Alte website-uri au un contract de sponsorizare cu Intercer si sustin activitatea noastra. Dintre acestea amintim: Editura Advent, 7 Media, Studiul China, Expo Sanatate, Club Auto, Medisim,  Restaurantul Rebeca, Medisim, Roloplast.

O alta categorie de website-uri de biserici, organizatii, firme sau website-uri personale din diaspora si din Romania este gazduita de compania Lucian Web Service din Canada. (unul dintre sponsorii principali ai Intercer).

Multumim tuturor celor care sustin intr-un fel sau altul activitatea Intercer.

Pentru o lista (aproape) completa de website-uri adventiste romanesti vizitati noul Director de link-uri Intercer la adresa: http://link.intercer.net

________________

Am adaugat aceasta nota pe pagina Intercer legata de gazduirea de website-uri, http://www.intercer.net/article.php?id=4

Noutati 2010. Incepand din primavara anului 2010 Uniunea Romana preia o buna parte din site-urile sale de biserici si organizatii din Romania gazduite la Intercer. Uniunea Romana ofera acum gazduire gratuita pe serverele sale pentru aceste site-uri din tara, preluand o sarcina pe care Intercer a purtat-o cu succes intre anii 1998-2010. Intercer a asigurat hosting, asistenta tehnica profesionala, impreuna cu multe servicii gratuite. Cititi mai multe despre amploarea site-urilor web dezvoltate sau gazduite de Intercer in pagina de istorie web.

Intercer continua sa ofere gazduire web prin intermediul companiei Lucian Web Service prin colaborari de parteneriat, donatii sau sponsorizari, care sa ne ajute la continuarea activitatii. Intercer gazduieste pe serverele sale o mare parte dintre fisierele media afisate la Intercer Tv, cel mai popular website cu predici adventiste din tara si diaspora. De asemenea, Intercer continua sa gazduiasca gratuit o multitudine de resurse biblice, articole si evenimente de interes pentru comunitatea crestina. Ne puteti contact la info@intercer.net pentru detalii.

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor

un răspuns la Website-uri create și/sau găzduite de Intercer începând din 1998