Intercer a depasit 10 milioane de vizite

Pe 19 Decembrie 2009, Intercer a depasit 10 milioane de vizite, socotind de la 1 Ianuarie 1998.

Acest numar se refera la numarul total de intrari pe paginile Intercer in toti acesti ani.  Numarul lunar de vizitatori unici ai Intercer este acum de aproximativ 35,000, fiind cel mai vizitat website adventist romanesc si unul dintre cele mai vizitate site-uri crestine romanesti (conform trafic.ro) Numarul de pagini vizitate in fiecare luna este de aprox. 265,000.

Vizite Intercer Ianuarie - Decembrie 2009
Vizite Intercer Ianuarie – Decembrie 2009 (conform Google Analytics)

Multumim Domnului pentru ajutorul Sau in aceasta lucrare, colaboratorilor, sponsorilor si vizitatorilor site-ului nostru!

In August 2009 Intercer a trecut de 5 milioane de vizite. Vizitele s-au inmultit de atunci: dupa ce in primii noua ani de activitate s-a ajuns la primul milion de vizite, in al zecelea an de activitate s-au adunat inca un milion de vizite, apoi inca opt milioane in doar 2 ani si jumatate.

Iata cateva statistici interesante:

Ponire contor – 1 Ianuarie 1998
25,000 – 19 Ianuarie 2001
100,000 – 14 Iunie 2002
1 milion – 2 Aprilie 2006
2 milioane – 10 Aprilie 2007
5 milioane – 15 August 2008
10 milioane – 19 Decembrie 2009

* * *

Intercer este o Asociatie non-profit formata din membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania si strainatate.

Scopul Asociatiei Internet spre Cer este de a promova un sistem de informatii si materiale bazate pe principiile moralei crestine, precum si actiuni umanitare, contribuind la programe de interes pentru copii, tineret si adulti, militand pentru un climat de sanatate, moralitate si buna intelegere in societate. Aceste materiale sunt promovate prin intermediul mijloacelor mass-media: Internet, materiale editate, materiale video, audio, prin emisiuni radio si TV.

Intercer Canada este organizatia noastra similara aflata in Canada. Cele doua organizatii lucreaza impreuna pentru sustinerea obiectivelor aminite mai sus.

Intercer desfasoara o activa activitate voluntara, oferind marea majoritate a serviciilor disponibile prin Internet, precum si activitati sociale. Pe site-ul Intercer puteti gasi Biblia Cornilescu Online (text si audio), Biblia pe telefonul mobil (biblephone.net), studii si materiale biblice diverse, scrieri E.G.White online in limba romana, stiri interactive, buletine email adresate membrilor adventisti, cat si celor non-adventisti, materiale si reviste pentru copii si tineret, muzica crestina, materiale audio-video, radio si TV, concursuri interactive cu intrebari biblice, pagina de rugaciune, fotografii, cursuri gratuite de php&MySQL, forum, chat, carte de oaspeti, servicii de mica publicitate (www.adserv.ro ) si multe altele. Intercer gazduieste si/sau sustine prezenta pe internet a numeroase website-uri adventiste romanesti.

Intercer a realizat de-a lungul anilor mai multe activitati de pionierat in primul rand in raport cu Biserica Adventista, cat si in raport cu organizatiile crestine romanesti pe internet. Intercer a fost si este un role-model prin diferitele moduri de exprimare a materialelor si ideilor crestine pe internet.  Dintre acestea amintim:

* Primul website adventist romanesc, inceput in 1997
* Biblia online pe internet, Iulie 1998
* Buletine de stiri pe email, Septembrie 1998
* Tine locul website-ului Uniunii Romane pana la aparitia acestuia, 1998-1999
* Prezentarea pe internet a seminariilor „NET” intre 1998-2003
* Activitati online pe chat, 1999
* Server-ul Intercer  in Romania, Decembrie 1999
* Primul magazin virtual adventist romanesc, Decembrie 2001 (Lucian Web Service)
* Primul serviciu de mica publicitate adventist AdServ.ro, August 2001
* Intercer Tv, din Februarie 2004
* Biblia audio mp3 (Gaius Maximus Romania, Alexandru Sorin Farc), Decembrie 2006
* Imnuri crestine pe telefonul mobil, Martie 2007 (Gaius Maximus Romania)
* Biblia pe telefonul mobil in peste 70 de limbi si peste 100 editii, din 2007 (Octavian Lupu, biblephone.net)
* Apeluri si activitati de fundraising, din August 2009
* Plati prin SMS, 2009
* … alte noutati urmeaza in 2010 si mai departe!

Ne-am concentrat atentia in ultimul timp asupra imbogatirii continutului de studii biblice si articole, precum si asupra activitatii media de la Intercer TV. Am refacut mai multe dintre resursele biblice de la Intercer – Biblia text si mp3, Studii biblice, Calea Catre Hristos, Cartile audio E.G.White – intr-un format grafic si tehnic nou. Biblia audio mp3 se afla printre cele mai descarcate materiale de la Intercer. Fisierele audio si video cu programe religioase de la diferite biserici adventiste din tara si diaspora sunt foarte cautate si vizionate. Lucram la pregatirea unui nou serviciu pentru Intercer Tv.

Ne bucuram pentru faptul ca alaturi de prezentarea materialelor spirituale pe Internet si contactarea unui numar mare de persoane, Intercer a reusit integrarea mai multor tineri in activitati de prezentare a Evangheliei prin Internet. Intercer a mediatizat circa 300 de cazuri sociale si de sanatate. Primim mesaje pozitive din partea utilizatorilor website-ului nostru, acestia apreciind bogatia de resurse biblice pusa la dispozitie in mod gratuit.

Activitatea Intercer este sustinuta prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice si diferite organizatii. Incercam sa construim un sistem de autosustinere a acestor activitati. Puteti sustine activitatea Intercer in diferite forme (vizitati pagina de donatii https://intercer.net/donatii) sau puteti colabora cu noi scriind pe adresa info@intercer.net .

Colaboram intr-un mod fructuos cu diferitele biserici locale si organizatii ale Bisericii, carora le multumim pe aceasta cale.

Multumim Domnului si colaboratorilor nostri pentru activitatea trecuta, prezenta si viitoare.

Va asteptam sa vizitati in continuare site-ul Intercer la adresa http://www.intercer.net .

Lucian Mihailescu
din partea echipei Intercer
23 Decembrie 2009

About Site Editor

Computer programmer. View all posts by Site Editor → Scris in de Site Editor